Ο πατέρας των δύο κοριτσιών που υπέστησαν κακοποίηση από έναν παιδόφιλο ιερέα, έχει πάρει τον τίτλο του «Σούπερμαν» επειδή του έδωσε γροθιά και τον πέταξε στο πάτωμα κατά τη διάρκεια της δίκης του.
Ο 40χρονος ιερέας Donald Courtney Biggs, έμεινε κουλουριασμένος μετά τη γροθιά που “έφαγε” στη μύτη καθώς περίμενε την καταδίκη του για κρυφή βιντεοσκόπηση των παιδιών την ώρα που έκαναν ντους. Ο μάρτυρας Jacob Elkin είπε στο KOBI ότι ο πατέρας, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, πήδηξε πάνω από τα κάγκελα του δικαστηρίου και επιτέθηκε στον κατηγορούμενο.
Ο Elkin είπε ότι ο πατέρας έδωσε γροθιά στον Biggs κατά την ακρόαση της Τετάρτης, αφού βγήκε εκτός ελέγχου όταν άκουγε τα θύματα να μαρτυρούν εναντίον του.
Στη συνέχεια, ο πατέρας συνελήφθη για την επίθεση, ενώ ο Elkin δημιούργησε μια σελίδα στο GoFundMe για να πληρώσει τις νομικές του αμοιβές.
“Ξέρετε ότι ποτέ δεν ήμουν υπέρμαχος της βίας, αλλά αισθάνθηκα ότι αυτό ανακούφισε κάπως τα κορίτσια που ζούσαν την κακοποίηση εδώ και χρόνια,” είπε ο πατέρας.
“Ένιωσα πως αυτό ήταν ένα μέρος της δικαιοσύνης, όσο σκληρό κι αν ακούγεται. Ένιωσα καλά.”
Ο Biggs, κατέγραφε τα θύματά την ώρα που βρίσκονταν στο σπίτι του, σε εκκλησιαστικά ταξίδια και σε καλοκαιρινά κάμπινγκ. Τα εγκλήματά του αποκαλύφθηκαν όταν ανακαλύφθηκαν ακατάλληλα μηνύματα που είχε στείλει σε ένα 14χρονο κορίτσι.
Ο Biggs ομολόγησε πως είχε πρόθεση να ασκήσει εγκληματική σεξουαλική δραστηριότητα και πρόκειται να καταδικαστεί σε φυλάκιση μεταξύ 10 και 15 ετών μετά την ολοκλήρωση της δίκης του.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.