Ένας οδηγός λεωφορείου στην Κίνα κέρδισε το θαυμασμό του κόσμου αφού καταγράφηκε στην κάμερα να βοηθάει έναν ηλικιωμένο άντρα να ανέβει και να κατέβει από το όχημα με ασφάλεια.
Το βίντεο δείχνει έναν αδύναμο ηλικιωμένο άντρα να παλεύει να ανέβει στο όχημα, όταν ο καλόκαρδος οδηγός πήγε να τον βοηθήσει.
“Μου θύμισε τον πατέρα μου,” δήλωσε αργότερα ο οδηγός, κος Liang Yan.
A bus driver in Shiyan city, central China's Hubei province, has been commended after he was filmed carrying an elderly man on his back to help him off the vehicle
Το λεωφορείο με το νούμερο 103 κινούνταν κατά μήκος ενός κεντρικού δρόμου όταν ο ηλικιωμένος άνδρας επιβιβάστηκε στο όχημα.
Ο κ. Liang σηκώθηκε από το κάθισμά του και προσέφερε ένα χέρι βοηθείας στον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος δεν μπορούσε να ανέβει στο λεωφορείο παρότι κρατούσε το μπαστούνι του.
Driver Liang Yan also helped the pensioner get on the bus as he was very weak
Ο οδηγός έπειτα βοήθησε τον συνταξιούχο να καθίσει σε ένα κάθισμα και τον ρώτησε πού κατεβαίνει, σύμφωνα με την  Qinchu News.
Όταν το λεωφορείο πλησίασε στο σταθμό Liu Jiaqiao, όπου θα κατέβαινε ο ηλικιωμένος κύριος, ο κ. Liang σηκώθηκε ξανά για να τον βοηθήσει να κατέβει.
The driver then helped the pensioner to an empty seat and asked him where he's getting off
“Ήθελα απλώς να κάνω τη δουλειά μου σωστά,” πρόσθεσε ο οδηγός. “Το σκαλοπάτι στην έξοδο του λεωφορείου ήταν αρκετά υψηλό, γι’ αυτό ο ηλικιωμένος δεν μπορούσε να ανέβει και να κατέβει.”
Η συγκινητική στιγμή καταγράφηκε από τις κάμερες παρακολούθησης του λεωφορείου και όταν το βίντεο ανέβηκε στο ίντερνετ, ο καλόκαρδος οδηγός έλαβε σχόλια θαυμασμού από τους χρήστες του δικτύου.
When the bus approached Liu Jiaqiao station where the old man was supposed to get off, Mr Liang immediately offered the old man a piggyback ride to ensure his safety
«Τι καλός άνθρωπος», είπε ένας σχολιαστής. «Άνθρωποι όπως ο κ. Liang κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.»
«Ο Θεός να ευλογεί αυτόν τον καλόκαρδο άντρα!» είπε ένας άλλος χρήστης.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.