ΥΛΙΚΑ:
• 2 φλ τσ γάλα φρέσκο
• 2 φλ τσ αλεύρι
• 2 κουτ σούπας μαργαρίνη λιωμένη
• 1 κουτ γλ αλάτι
• 1 κουτ σούπας ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1.Χτυπάω γάλα και αλεύρι με σύρμα ή μίξερ.
2. Προσθέτω αλάτι, ζάχαρη, μαργαρίνη και συνεχίζω λίγο το ανακάτεμα έτσι ώστε να έχω έναν χυλό χωρίς σβόλια.
3. Η ζύμη είναι έτοιμη να φτιάξω κρέπες στο τηγάνι ή στην κρεπιέρα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.