Πολλές φορές βρισκόμαστε μέσα σε μια σχέση στην οποία υποπτευόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά.


Αυτό μπορεί να συμβαίνει διότι παρατηρούμε ορισμένα σημάδια που δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται πια, ή τουλάχιστον ότι ενδιαφέρεται λιγότερο σε σύγκριση με παλιότερα. Παρακάτω μπορείς να δεις ορισμένα σημάδια που φανερώνουν ότι δεν σε θέλει πια. Τα σημάδια αυτά αφορούν στον τρόπο που συμπεριφέρεται και πολλές φορές αποτελούν μηνύματα για τις πραγματικές προθέσεις του στο μέλλον.
1. Λιγότερη επικοινωνία
Αν αργεί να απαντήσει στα μηνύματά σου ή όταν τον καλείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο και μετά σε παίρνει ύστερα από αρκετές ώρες ή ακόμα χειρότερα ξεχνάει να σε πάρει, τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η καλή επικοινωνία είναι πολύ βασικός παράγοντας μέσα σε μια σχέση. Το ίδιο βέβαια ισχύει και στην επικοινωνία μεταξύ σας όταν βρίσκεστε οι δυο σας. Αν αισθάνεσαι ότι η επικοινωνία μεταξύ σας έχει χαθεί, τότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι δεν σε θέλει πια.
2. Αποφυγή κοινών κοινωνικών συναναστροφών
Αν παρατηρήσεις ότι δεν συμπεριλαμβάνεσαι στις κοινωνικές του συναναστροφές τότε κάτι συμβαίνει. Δηλαδή αν πλέον σε κρατάει μακριά από τις επαφές με την οικογένειά του και τους φίλους του ή αν αποφεύγει να παρευρεθεί μαζί σου σε ένα μεγάλο κοινωνικό γεγονός σημαίνει ότι κάτι μέσα του έχει αλλάξει.
3. Ελάχιστη διαθεσιμότητα
Αν συνεχώς δεν είναι διαθέσιμος και δεν έχει ελεύθερο χρόνο για εσένα, τότε μάλλον δεν βρίσκεσαι μέσα στις πρώτες προτεραιότητές του. Άλλο να μην συναντιόσαστε συχνά επειδή μπορεί να δουλεύει πολλές ώρες και άλλο να μην συναντιέστε ενώ πρακτικά θα μπορούσατε να βρεθείτε. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.
4. Αποφεύγει συζητήσεις για το μέλλον σας
Αν δείχνει ότι δεν θέλει να συμμετέχει στα σχέδια που κάνεις για το μέλλον αλλά ούτε και να συζητάει για πράγματα που θα ήθελες να κάνετε μαζί στο μέλλον, τότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Αυτό είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι το μέλλον του και το μέλλον σου είναι δύο διαφορετικοί δρόμοι που δεν διασταυρώνονται πουθενά.
5. Δεν εκφράζει τα συναισθήματά του με σαφήνεια
Οι περισσότεροι άντρες εκφράζουν με ευθύτητα τα συναισθήματά τους. Αν για κάποιο λόγο ο καλός σου αποφεύγει να σου πει όμορφα λόγια ή ακόμα χειρότερα αποφεύγει να εκφράσει τα συναισθήματά του για σένα, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι δεν σε θέλει πια. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο διότι μπορεί απλά να διστάζει για κάποιο λόγο.
6. Διατηρεί κοινωνικές επαφές με άλλες γυναίκες (περισσότερο από το αναμενόμενο)
Αν διατηρεί κοινωνικές επαφές με άλλες γυναίκες περισσότερο από το φυσιολογικό, τότε ίσως να υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί σαν χαρακτήρας να είναι κοινωνικός, ωστόσο οι πολλές κοινωνικές επαφές με άλλες γυναίκες είναι ύποπτες.
7. Δικαιολογίες

Αν βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να μη συναντηθείτε ή αν βρίσκει δικαιολογίες για να αναβάλει διάφορες υποχρεώσεις που έχει απέναντί σου, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα από τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε θέλει. Δεν χρειάζεται να είσαι καχύποπτη. Αν όμως οι δικαιολογίες συνεχίζουν για μεγάλο διάστημα αυτό σημαίνει ότι είναι ψεύτικες και απλά προσπαθεί να σε αποφύγει.
8. Περιορισμένη φυσική επαφή
Η φυσική επαφή είναι πολύ σημαντική σε μια σχέση. Η φυσική επαφή δεν είναι μόνο το κρεβάτι. Μπορεί να είναι μια αγκαλιά, ένα χάδι, κ.τ.λ. Αν παρατηρήσεις ότι η φυσική επαφή μαζί του έχει περιοριστεί, τότε μπορεί να έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα.
Προσοχή
Για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα δεν φτάνει μόνο ένα σημάδι. Θα πρέπει να κρίνεις τη συμπεριφορά του πιο σφαιρικά και φυσικά θα πρέπει να δώσεις βαρύτητα και στο ένστικτό σου. Αν το ένστικτό σου ή η διαίσθησή σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, τότε είναι πολύ πιθανόν να ισχύει. Και πάλι όμως καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Θα πρέπει να κρίνεις τη συνολικότερη εικόνα και όχι ένα μεμονωμένο γεγονός.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.