Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών καθώς στο παρελθόν είχε βιάσει και τεμαχίσει την ερωμένη του

Ένα 14χρονο κορίτσι, η Κριστίνα Σμιρνόβα, βρέθηκε τεμαχισμένο κοντά στη λίμνη Σέλιγκερ, στη βορειοδυτική Μόσχα. Τα ίχνη της νεαρής μαθήτριας χάθηκαν το Σάββατο 18/8 όταν με βάση την οικογένειά της είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό της.

Δυο 24ωρα αργότερα, τη νύχτα της Δευτέρας, ένας συγγενής της βρήκε ό,τι είχε απομείνει από την άτυχη κοπέλα σε έναν αχυρώνα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Με βάση τις εκθέσεις των αστυνομικών, τα γεννητικά όργανα της κοπέλας ήταν ακρωτηριασμένα, τα άκρα της κομμένα και το πρόσωπό της διαλυμένο.

«Δεν είχε μείνει σχεδόν τίποτα από το κορίτσι» δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους αξιωματικούς της ρωσικής αστυνομίας, που είδαν μπροστά στα μάτια τους το αποκρουστικό θέαμα της διαμελισμένης κοπέλας.Το ανατριχιαστικό έγκλημα διέπραξε ο Σεργκέι Σκερμπακόφ, που κατά την ομολογία του είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν πολύ μεθυσμένος, ότι έγδυσε το κορίτσι και χρησιμοποίησε τσεκούρι. Αρνήθηκε εντούτοις να αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα επισημαίνοντας ότι «το έχω ήδη εξηγήσει στη σκηνή του φόνου».

Ο 61χρονος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών αφού στο παρελθόν είχε βιάσει, σκοτώσει και τεμαχίσει την ερωμένη του. Αποφυλακίστηκε το 2017 και η Ορθόδοξη εκκλησία του πρόσφερε δουλειά στο μοναστήρι του Νίλοφ σε ένα νησί στη λίμνη Σέλιγκερ. Όμως, δεν έμεινε για πολύ εκεί αφού οι μοναχοί των έδιωξαν εξαιτίας του γεγονότος πως πήγε στο μοναστήρι μεθυσμένος και έχοντας μαζί του μια γυναίκα.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.