Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 13 ως 19 Αυγούστου 2018;


ΚΡΙΟΣ 
Στις 18 η όψη του Ερμή με την Αφροδίτη, παρ' όλο που ο πρώτος είναι ανάδρομος, είναι ιδιαίτερα θετική για την ερωτική σου ζωή. Ο Ερμής βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και η δεύτερη στον οίκο της συντροφικότητας και των σχέσεων. Επίσης ο Ερμής, θα κινείται ορθόδρομα, επιτέλους, από την επόμενη μέρα. Όλα λένε ότι κάτι ενδιαφέρον συμβαίνει στους τομείς έρωτας – δημιουργικότητα – παιδιά. Ακόμη και η έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας αυτά τα θέματα αφορούσε και η θετική της επιρροή έχει διάρκεια αρκετές μέρες μετά την πραγματοποίησή της. 
ΤΑΥΡΟΣ
Το πρώτο θετικό νέο αυτής της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής θα κινείται πλέον ορθόδρομα από τις 19 και, εκτός του ότι θα μειωθούν τα προβλήματα επικοινωνίας, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές, θα μπορείς να κάνεις άφοβα και νέα ξεκινήματα. Το δεύτερο είναι ότι ο Δίας και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια από τις σπάνιες όψεις για τη συναισθηματική και συντροφική σου ζωή. Δύο μεγάλοι πλανήτες, με τον Δία να είναι απόλυτα συνδεδεμένος με τις θετικές εξελίξεις και τον Ποσειδώνα με τον ρομαντισμό. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να έχει ενδιαφέρον, αν ασχοληθείς κι εσύ με αυτήν βέβαια.  
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πριν από λίγες μέρες είχαμε μια πολύ θετική έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στον τρίτο οίκο σου των νέων γνωριμιών και της επικοινωνίας. Γενικότερα αυτή η περίοδος, αλλά και ειδικά αυτή η εβδομάδα έχουν πολύ ενδιαφέρον συναισθηματικά. Η θέση της Αφροδίτης εξάλλου, στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της αγάπης είναι πολύ σημαντική για αυτόν τον τομέα, όπως και η όψη τη με τον κυβερνήτη σου, Ερμή. Μέχρι τις 19 βέβαια δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, επειδή θα είναι ανάδρομος, αλλά από εκεί και μετά πέραν του ότι θα νιώθεις περισσότερη ενέργεια και όρεξη θα έχεις και γρήγορες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή.  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης από τις 13 θα κινείται ανάδρομα στο απέναντί σου ζώδιο, στον έβδομο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τη συντροφική σου ζωή και αν είσαι ελεύθερος-η, αυτό μπορεί να σημαίνει συναντήσεις με παλιότερες σχέσεις σου. Στις 19 επίσης, έχουμε ένα εκπληκτικό τρίγωνο μεταξύ του Δία, πλανήτη των θετικών εξελίξεων και του Ποσειδώνα, μια όψη πραγματικά ερωτική που μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα στη ζωή σου. Και το καλό είναι ότι από την ίδια μέρα ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα, οπότε και τα νέα ξεκινήματα πλέον θα επιτρέπονται και θα είναι εφικτά. 
ΛΕΩΝ
Ο Ερμής μπορεί να είναι ανάδρομος, αλλά βρίσκεται στο ζώδιό σου και στις 18 σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σου, που σημαίνει δικτύωση, γνωριμίες και ίσως μια νέα σχέση. Την επόμενη μέρα ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ορθδόδρομα οπότε όλα καλά, θα μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, η επικοινωνία θα βελτιωθεί και θα έρθεις στα ίσια σου. Βρισκόμαστε ακόμη σε μια περίοδο κατά την οποία επηρεάζεσαι θετικά από την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και που ανοίγει μπροστά σου νέους ορίζοντες.  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης από τις 13 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της αγάπης και είναι πιθανό να δεις ανθρώπους από το συναισθηματικό σου παρελθόν ή να γίνει και κάποια επανασύνδεση. Ο Ερμής επίσης θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα από τις 19 και η επικοινωνία θα είναι καλύτερη ενώ θα απαλλαγείς και από εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις. Την ίδια μέρα το εξαιρετικό τρίγωνο μεταξύ Δία και Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μια νέα σχέση, ο Δίας είναι πλανήτης των θετικών εξελίξεων και βρίσκεται στον οίκο σου των γνωριμιών και ο Ποσειδώνας πλανήτης του ρομαντισμού και βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου της συντροφικότητας. Αυτά βέβαια σε αφορούν ακόμη και αν είσαι σε σχέση. Ο Αύγουστος είναι τελικά ένας έντονα ερωτικός μήνας. 
ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής μέχρι τις 19 θα είναι ανάδρομος και στις 18 θα σχηματίσει μια εξαιρετική όψη με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει δικτύωση, έρωτας, κοινωνική ζωή που έχει ενδιαφέρον. Και από την επόμενη μέρα που θα κινείται ορθόδρομα οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν πάλι, η επικοινωνία θα είναι καλύτερη και θα μπορείς να κάνεις άφοβα νέα ξεκινήματα. Γενικότερα αυτό που παίζει πολύ αυτές τις μέρες είναι το θέμα της δικτύωσης: πολύς κόσμος πάει κι έρχεται στη ζωή σου, κάτι που καθιστά τον Αύγουστο έναν πολύ πιο ανάλαφρο μήνα από ό, τι ήταν ο Ιούλιος – που ήταν έντονος και δύσκολος.  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης είναι ανάδρομος μέχρι το τέλος του μήνα και για αυτό θα περάσει από τον Υδροχόο στον Αιγόκερω στις 13, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με την επικοινωνία, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες και θα γίνεις περισσότερο διεκδικητικός σε αυτόν τον τομέα. Ακόμη και ανάδρομος, σου δίνει ένα έντονο σεξαπίλ να ξέρεις. Επίσης ο Ερμής από τις 19 θα κινείται ορθόδρομα και η επικοινωνία θα είναι καλύτερη, ενώ θα μειωθούν και οι αναβολές και οι καθυστερήσεις. Το καλύτερο όμως είναι ότι την ίδια μέρα έχουμε μια υπέροχη όψη μεταξύ Δία και Ποσειδώνα. Πρόσεξε: ο Δίας είναι πλανήτης των θετικών εξελίξεων και βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο Ποσειδώνας πλανήτης του ρομαντισμού και βρίσκεται στον οίκο σου του έρωτα. Η όψη μεταξύ τους είναι εκπληκτική για τη συναισθηματική σου ζωή. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τις παρέες και τα ταξίδια. Γενικότερα το δεύτερο μισό του Αυγούστου είναι πολύ θετικό και θα το διαπιστώσεις αυτό ιδιαίτερα από τις 19 και μετά που ο Ερμής θα κινείται επιτέλους ορθόδρομα. Πλέον θα μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, χωρίς να υπάρχει έντονα η πιθανότητα να αλλάξει κάτι στην πορεία - μέσα σου ή στην κατάσταση. Η επικοινωνία επίσης θα βελτιωθεί. Στις 19 έχουμε άλλη μία θετική όψη μεταξύ του κυβερνήτη σου, Δία και του Ποσειδώνα, που σε βοηθάει να κατευθυνθείς προς αυτό που πραγματικά θέλεις.  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης ως ανάδρομος θα βρεθεί στο ζώδιό σου στις 13 και θα νιώθεις την έντασή του, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να την εκτονώσεις. Αυτό μπορεί να έχει αποτέλεσμα να βγαίνει με πλάγιο τρόπο, κάτι που θέλει λίγη προσοχή. Λίγη υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε θα αρχίσει να κινείται πάλι ορθόδρομα. Στις 19 πάντως ο Ερμής θα κινείται ξανά ορθόδρομα (επιτέλους) και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σου. Το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα στις 19 είναι πάντως μια εκπληκτική όψη, κοινωνική και επικοινωνιακή που πιθανότατα φέρνει και μια εξέλιξη με μια νέα γνωριμία. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα έχει πολύ θετικά νέα για τη συναισθηματική σου ζωή. Πρώτα από όλα το πολύ θετικό εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης, διευρύνει τους συναισθηματικούς σου ορίζοντες και αλλάζει το ομιχλώδες τοπίο σε αυτόν τον τομέα. Ο Ερμής, επίσης, από τις 19 θα κινείται ορθόδρομα στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις. Επιτέλους. Η επικοινωνία στη σχέση σου θα αποκατασταθεί και τα νέα ξεκινήματα θα είναι περισσότερο ελπιδοφόρα. Και κάπως θα μειωθεί η εμμονική ενασχόληση με θέματα από το παρελθόν ή συναισθηματικά. Δεν χρειάζεται και τόσο πολλή σκέψη. 
ΙΧΘΥΣ
Ο Άρης από τις 13 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο της κοινωνικής σου ζωής και των φίλων και από τη μία πλευρά θα σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό, από την άλλη μπορεί να φέρει και κάποιες εντάσεις στις κοντινές σου σχέσεις. Γενικότερα ο Άρης θέλει διαχείριση γιατί είναι έντονος, βιαστικός και έχει και μια τάση προς επιθετικότητα. Από τις 19 όμως ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα, κάτι απόλυτα ανακουφιστικό. Και φυσικά θετικό για την επικοινωνία και γενικότερα για τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Το εκπληκτικό εξάγωνο όμως του Δία με τον κυβερνήτη σου είναι η έκπληξη της εβδομάδας. Ο Δίας είναι πλανήτης των θετικών εξελίξεων και η συνεργασία του με τον κυβερνήτη σου μπορεί να κάνει θαύματα.   
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.