Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-6-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :
Η μελαγχολία που υπάρχει στο πρόσωπο του ανθρώπου σας, είναι μόνο επειδή, ακόμη δεν έχει καταφέρει να φέρει εις πέρας όλα αυτά που κάποτε, σας έταξε…και το ξέρετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και από τον νέο μήνα του Ιουλίου, ξαναφτιάξτε με μεγαλύτερη προσοχή τα προγράμματα και τις εργασίες σας. Έχουν σειρά πλέον και οι διακοπές σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Όσα επιτρέπονται στους εραστές, επιτρέπονται και στους πρώην. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, εύκολα θα φέρουν επανασυνδέσεις και μόνιμες δεσμεύσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Κάτι έχει γίνει μέσα στην οικογένεια ή την εργασία του ανθρώπου σας, και για αυτόν τον λόγο είναι τόσο σιωπηλός και απόμακρος. Βοηθήστε τον με τον δικό σας τρόπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Κάποιες ευχάριστες και σημαντικές αλλαγές που σας έρχονται από τη μεριά του εργασιακού σας τομέα, θα σας κάνουν να λύσετε και κάποια αισθηματικά σας ζητήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Έχετε μπλέξει φιλίες, εργασία, έρωτες και όχι μόνο! Τώρα έχουν συμβεί ένα σωρό προβλήματα και παρεξηγήσεις, που εσείς πρέπει να λύσετε και σχετικά άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Οι σκέψεις που αυτές τις ημέρες, περνάνε από το μυαλό σας, είναι μόνο της ερωτικής επανασύνδεσης με τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε. Μην περιμένετε, δράστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Οι εξηγήσεις, οι δικαιολογίες και οι λόγοι του ταιριού σας, μάλλον σας έχουν κάνει να θέλετε να φύγετε, να λήξετε αυτήν την σχέση. Μέσα στον μήνα αυτόν, μιλήστε καθαρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Αυτά που αντιλαμβάνεστε μέσα στην εργασία σας, είναι μια ερωτική ατμόσφαιρα που όμως σας έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Εξηγηθείτε και μην αφήνετε άλλα περιθώρια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Έχετε βρει τον τρόπο, που μπορείτε εκ νέου να τα ξανα-βρείτε με τον σύντροφο σας. Αυτήν την φορά, μην μπλέξετε κανέναν τρίτο. Δεν σας χρειάζεται βοήθεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Έχετε πει στο ταίρι σας τα θέματα, που πρέπει άμεσα και μέσα στον μήνα του Ιουνίου, να λυθούν. Μην τον πιέσετε παραπάνω. Αφήστε τον να δράσει, και το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Με τόσα θέματα που έχετε αναλάβει στον εργασιακό σας τομέα, δεν περνάει ούτε για αστείο, από το μυαλό σας, να ενταχθείτε σε μια νέα ερωτική – συντροφική σχέση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.