Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-6-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :
Δεν είστε τα παιδιά, που θα κάτσουν απλά να παρακολουθούν τι γίνεται στην αισθηματική τους ζωή, αλλά θα επέμβουν και μέχρι να βρουν την τέλεια συνταγή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Τα μάτια σας λένε πολλά, το στόμα σας τίποτα και η καρδιά σας έχει κολλήσει σε παρελθοντικούς χρόνους. Αυτό μόνο σταματημένους μπορεί να σας έχει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Έχετε πέσει με όλο σας το είναι, σε εργασία, στο πώς να καλυτερεύσετε την εργασία σας, αλλά και το πώς να φέρετε και πάλι την χαρά στην οικογένεια και τους γύρω σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Όσα γίνονται πίσω από την πλάτη σας, σε κοινωνικούς και εργασιακούς  κύκλους, θα σας αποκαλυφθούν από μια σύμπτωση. Το σύμπαν σας αγαπάει και το ξέρετε!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Ξέρετε πως είναι τα πράματα μέσα στην ζωή σας, και επίσης ξέρετε τι και ποιος μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους. Άρα, μην καταναλωθείτε σε πρόχειρες περιπέτειες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Είσαστε σε όλα σχολαστικοί, και αυτό σας κάνει και χάνετε κάποιες μικρές και μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής σας. Το Καλοκαίρι αυτό, πάντως σας επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Εγκαινιάζεται μια καινούργια εποχή, που δίνει τις ευκαιρίες, για την ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή. Εσείς από την δική σας την μεριά, ενεργοποιηθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Πρέπει μαζί με τον άνθρωπο σας, να διευθετήσετε υποθέσεις, που δεν πρέπει να προχωρήσουν μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες. Μιλήστε πιο καθαρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Οι τελικές αποφάσεις, για τον δεσμό σας, αφορούν μόνο εσάς και κανέναν άλλον. Ζυγίστε αυτά που έχουν συμβεί και σίγουρα ότι και να αποφασίσετε, θα είναι το σωστό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Δεν θέλετε να πληγώσετε κανέναν, αλλά πιο πολύ τον άνθρωπο σας. Αν θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εργασία σας, καλύτερα να τις αναφέρετε στον ίδιο από τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Έχετε την εντύπωση ότι το ταίρι σας, κάποιες συζητήσεις ήδη τις αποφεύγει, γιατί δεν αρέσουν. Δώστε χρόνο για να λάβετε τις απαντήσεις του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Μπορεί το περιβάλλον σας να σας πηγαίνει κόντρα, για την ερωτική επιλογή που έχετε κάνει. Απλά ακούτε τι σας λένε και χωρίς να ανταπαντάτε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.