Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-6-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :
Δεν σας χρειάζεται αυτή την εποχή, κάτι άλλο εκτός από την καλή σχέση που έχετε και τα οικονομικά σας που ευτυχώς πάνε από το καλό στο καλύτερο. Φροντίστε μόνο για τον προορισμό των διακοπών σας

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Πιθανόν να έχουν γίνει κάποιοι καυγάδες μέσα σε οικογένειες ή χώρους εργασίας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα προσεγγιστείτε και θα γίνουν ώριμες συζητήσεις για να ξεπεραστεί η κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Δεν θα αφήσετε περιθώρια σε κανέναν, για να σας καθυστερήσει από εργασίες και σπουδές. Αυτό το Καλοκαίρι, θέλετε να το αφιερώσετε σε εσάς, τους αγαπημένους σας, και τα έργα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Όσο και να κοιτάτε, όσο και να γνέφετε στο άτομο που σας έχει τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον, αν δεν του μιλήσετε δεν υπάρξει κάποια σχετική πρόοδος. Αποφασίστε και πράξτε άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Οι μέρες μέχρι και τις αρχές του Ιουλίου, θα σας φορτώσουν με πολλές και ποικίλες υποχρεώσεις – ευθύνες, που θα πρέπει να τις αποπερατώσετε καθώς οι διακοπές σας πλησιάζουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Εσείς που έχετε ενταχθεί σε μια νέα εργασία, ιδανικό θα ήταν για την καλή σας εικόνα, να μην μιλάτε και τόσο πολύ για το παρελθόν σας, αλλά και την τωρινή σας αισθηματική κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Δεν έχετε πάρει καμία τελική ακόμη απόφαση, πάνω στα αιτούμενα του ανθρώπου σας, και μάλλον αυτό τον έχει φορτίσει αρνητικά. Τουλάχιστον εξηγήστε του την θέση και τις άμεσες σας δράσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Το ότι η εποχή σας, βρίσκει μόνους και ισορροπημένους, ίσως να είναι και ότι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε, για να ασχοληθείτε αυτήν την εποχή με τα εργασιακά σας, που έχουν γίνει άκρως απαιτητικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Μην προσπαθείτε με έμμεσο και υπόγειο τρόπο, να δείτε τι κάνει ο πρώην σας, με την παρούσα ερωτική του σχέση. Ήδη το έχει καταλάβει, και μάλλον του έχετε πολλαπλασιάσει τον προσωπικό του εγωισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Ξεχάστε τα παλιά! Το Καλοκαίρι είναι εδώ, τα άστρα έχουν συμμαχήσει για την δική σας την πορεία, και το μόνο που θα πρέπει να υπάρχει στο μυαλό σας, είναι οι δικοί σας άνθρωποι και η καλή σας η καθημερινότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Ο έρωτας σας έχει παρουσιαστεί, αλλά ακόμη δεν τον έχετε αναγνωρίσει. Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν επαφές – επικοινωνίες, και σίγουρα θα μείνετε έκπληκτοι. Απολαύστε το.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Υπάρχουν πολλά και σοβαρά θέματα, μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα πρέπει άμεσα να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και να τα λήξετε, το συντομότερο δυνατόν.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.