Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-6-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :
Ανήκετε στα πιο πολυέξοδα ζώδια, και αυτό είναι κάτι που σας δίνει χαρά. Τώρα που όμως προσπαθείτε για μια νέα σας επένδυση, μάλλον μαζέψτε το χέρι σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Υπάρχουν κάποιες ημιτελείς ερωτικές σας ιστορίες, που τις συντηρείτε μέσα στο μυαλό σας, και που έχετε σκοπό να τις ανακινήσετε μέσα σε αυτό τον μήνα του Ιουνίου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Θέλετε να επιδιώξετε αλλαγές, που θα κάνουν καλό πρώτα στην δική σας την ψυχολογία και σε δεύτερο επίπεδο να ισορροπήσουν περισσότερο, την οικονομική σας καθημερινότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Η σχέση που έχετε, ξέρετε ότι μόνο ταλαιπωρία σας φέρνει και μεγάλες δόσεις ανασφάλειας. Αυτό είναι μια κατάσταση, που θα τερματιστεί, αν κάτι άμεσα δεν διορθωθεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Στηρίζεστε μόνο στις δικές σας δυνάμεις, και αυτό σας κάνει κάποιες φορές να είστε λίγο περισσότερο αυστηροί με όσους είναι γύρω σας. Τουλάχιστον δεν μπορεί κάποιος να σας ξεγελάσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Είσαστε σε μια ερωτική ένταση και παρορμητισμό, που δεν σας επιτρέπει να δείτε πιο καθαρά, όλα αυτά που συντελούνται από την μεριά του συντρόφου σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Είναι αυξημένες πολύ οι υποχρεώσεις σας, μέσα στην δουλειά σας και μάλλον έχετε ξεχάσει ότι υπάρχει και αυτό που λέγεται, προσωπική ζωή. Ρίξτε και εκεί μια ματιά!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Οι επικοινωνιακές εντάσεις μέσα στον δεσμό – γάμο σας, θα πρέπει να καταλαγιάσουν, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρετε να λύσετε τα όποια μικρά και μεγαλύτερα σας προβλήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Αν σήμερα προσπαθήσετε λίγο παραπάνω, σίγουρα θα καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε. Ειδικά σε υποθέσεις αγάπης – σχέσεων, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρετε ένα μεγάλο ναι!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Σκληρές οι διαπραγματεύσεις που κάνετε για να λύσετε, κάποια επαγγελματικά σας προβλήματα, αλλά και να πάρετε αυτό το τελικό αποτέλεσμα που θα σας ανοίξει δρόμους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Δεν μπορείτε να κρατήσετε τους πάντες ικανοποιημένους σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Υπάρχουν κάποιες τριβές, που μόνο μέσα από την διπλωματία θα ξεπεράσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, σας έχουν προβληματίσει και ειδικά ένας συνάδελφος – συνεργάτης, που δεν έχει τις δικές σας απαιτήσεις και ρυθμούς, σας καθυστερεί.Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.