Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-6-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :
Αυτό που ζητάει η ψυχή σας, είναι επιτέλους ένα φως σε όλη αυτήν την καταιγίδα, που ταλαιπωρεί την σχέση σας, εδώ και μήνες. Το δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου, θα φέρει αλλαγές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Τα αδιέξοδα και οι δυσκολίες δεν είναι για εσάς. Αν τελικά βλέπετε ότι τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, δεν πάνε καλά, δεν υπάρχει και λόγος να παραμένετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Παραπονιέστε ότι δεν περνάτε καλά μέσα στην σχέση σας, αλλά συνεχίζετε να την υπηρετείτε. Με τον Ήλιο μέσα στον αέρα σας, έχει έρθει η ώρα για εξελίξεις,

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Το ζώδιο σας έχει κάνει πολλά ερωτικά  λάθη, που έχουν βλάψει – επιβαρύνει και τρίτους. Σκεφτείτε και μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, δώστε τις τελικές λύσεις σε όλα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Οι παρέες και οι φίλοι σας, ετοιμάζουν διακοπές χωρίς εσάς! Μάλλον έχουν παραπάνω πληροφορίες, από τον πρώην σας που θέλει να σας ζητήσει συγνώμη και να σας προτείνει επανασύνδεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Τα θέματα που σας απασχολούν σε οικονομικό επίπεδο, θα πρέπει να ανοίξετε με το ταίρι σας, που έχει σκεφτεί ήδη κάποιες λύσεις, που θα σας αρέσουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Αν δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει πραγματικά, για το τι πρέπει να κάνετε για αυτήν την δύσκολη / προβληματική σχέση, ίσως και να ιδανικά να πηγαίνατε πρώτα τις διακοπές σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Αισθάνεστε ότι ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, δεν είναι αυτός ο ένας, ο ιδανικός που πάντα θέλατε. Οι συνθήκες μπορούν να αλλάξουν ωστόσο, αν και εσείς το θέλετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Μην ονοματίσετε τα πάντα στον καινούργιο σας σύντροφο. Αφήστε να ψάξει μέσα στην ψυχή σας, και να βρει όλα αυτά που πρέπει, έτσι ώστε να τα συμπληρώσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Έχετε πει πολλά όμορφα λόγια, στον άνθρωπο σας και σίγουρα κατά καιρούς, τα συνοδεύεται με πράξεις. Ένας συνδυασμός, που θα φέρει δεσμεύσεις σύντομα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Έχετε για τους δικούς σας λόγους, παγώσει τις επαφές – επικοινωνίες, με ένα καινούργιο φλερτ,  μιας και στην αντίληψη σας  έχουν πέσει πληροφορίες, που δεν σας αρέσουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Όλα τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που αγαπάτε, είναι εύκολα διαχειρίσιμα και μέσα στον μήνα αυτόν, θα είναι και παρελθόν.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.