Γράφει η Ελένη Σάββα

Μην μου γκρινιάζεις, γιατί θα σε πάρω αγκαλιά. Τι εννοείς “γιατί;” ; Γιατί έτσι είμαι εγώ. Όταν μου γκρινιάζεις σε παίρνω αγκαλιά… Ξέρεις, νιώθω πως όλα λύνονται με την αγάπη. Σχεδόν πάντα, αυτό που χρειάζεται κάποιος για να είναι καλά, είναι αγάπη.
Εσύ όταν σου γκρινιάζω φεύγεις. Ενώ εγώ σε αγκαλιάζω, εσύ φεύγεις. Μη φεύγεις.
Πριν βιαστείς να φύγεις, κάνε ακόμα μια προσπάθεια. Μια μεγάλη, ικανοποιητική προσπάθεια. Ίσως έτσι σωθεί μια στιγμή, μια αιώνια στιγμή. Δείξε αγάπη. Γέμισε τον κόσμο αγάπη! Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε … Φύγε.
Μα πίστεψε με, πριν φύγεις αξίζει να προσπαθήσεις. Μην τα παρατάς τόσο εύκολα, κάποτε πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να σώσουμε κάτι και να χαμογελάσουμε.
Αντί να θυμώνεις, δώσε μια αγκαλιά. Θα σε ηρεμήσει, θα σε ανεβάσει ξανά. Δοκίμασε το. Μονάχα μια φορά. Και τότε θα καταλάβεις.
Θα καταλάβεις πως αυτός ο κόσμος μπορεί να σωθεί μόνο με την αγάπη. Θα καταλάβεις πως ακόμα και στα αρνητικά συναισθήματα, η απάντηση είναι η αγάπη.
Μην ανησυχείς για τίποτα. Αν αγαπάς, να θυμάσαι πως είσαι αληθινός. Η καρδιά σου αντέχει πολλά ακόμα αν αγαπάς. Μπορεί να αντέξει τα πάντα! Φρόντισε την καλά και δείξε την αγάπη σου. Θα είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.