Πλεύση Ελευθερίας: Να μην κυρωθεί και εφαρμοστεί η συμφωνία των Πρεσπών

Την αντίθεσή της για τη συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και αυτήν της ΠΓΔΜ, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Πλεύση Ελευθερίας, η οποία σημειώνει ότι «η συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες δεν είναι συμφωνία των λαών, αλλά το αποτέλεσμα εξωτερικών πιέσεων και εντολών και δεν εκφράζει την ελεύθερη βούληση των Ελλήνων πολιτών και του ελληνικού λαού, αντίθετα, την παραβιάζει».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η συμφωνία που φέρνει η Κυβέρνηση Τσίπρα αποτελεί την κατάληξη μιας εξάμηνης κρυφής διαπραγμάτευσης που καθοδηγήθηκε παρασκηνιακά, βήμα προς βήμα, από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ».

Επίσης, η Πλεύση Ελευθερίας ταυτίζει τη συμφωνία με το 3ο μνημόνιο. «Η διμερής συμφωνία που δέχθηκε ο κ. Τσίπρας είναι για τα εθνικά μας θέματα και την εθνική και εδαφική μας ακεραιότητα ό,τι υπήρξε το 3ο Μνημόνιο για τη δημοκρατία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ενώ καταληκτικά σημειώνει: «Η συμφωνία δεν έχει κανένα κύρος, είναι επιζήμια για την Ελλάδα και τους Έλληνες και δεν πρέπει να κυρωθεί ούτε να εφαρμοσθεί από την Ελλάδα».
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.