Τον Οκτώβριο η δίκη του 27χρονου που πέταξε το ρολό στον Γκαρθία
Για σήμερα, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης του 27χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος πέταξε το ρολό ταμειακής μηχανής στον τότε προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, με αποτέλεσμα να μην αρχίσει ποτέ ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου 2018, επειδή απουσίαζε ο πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων», ο οποίος είναι εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση. Κατόπιν αυτού, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό -Μακεδονικό πρακτορείο Ειδήσεων, το δικαστήριο τιμώρησε τον κ. Γκαρθία, λόγω λιπομαρτυρίας, με χρηματικό πρόστιμο ύψους 59 ευρώ, ενώ του χρέωσε - επιπλέον - τα έξοδα της δίκης.

Από την αίθουσα του Πλημμελειοδικείου απουσίαζε -επίσης- ο μάρτυρας αστυνομικός, ο οποίος, όμως, είχε ενημερώσει σχετικά το δικαστήριο. Αντίθετα, κανονικά προσήλθε στο δικαστήριο ο 27χρονος κατηγορούμενος.

Ο νεαρός βαρύνεται για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατηγορίες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και συνδέονται με τον Αθλητικό Νόμο, ενώ είναι στην επιβαρυντική τους μορφή, καθώς πρόκειται για άτομο που χαρακτηρίζεται ως «ιδιαίτερα επικίνδυνο, λόγω παλιότερες εμπλοκής του σε ανάλογα περιστατικά, με αφορμή αθλητικές δραστηριότητες.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.