Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-6-2018

Κριός : Δεν θέλετε να μιλήσετε ακόμη, και να θέσετε αυτά που σκέφτεστε στον άνθρωπο σας. Αντιλαμβάνεστε ότι συντρέχουν στην ζωή του, πολλά προβλήματα που τον βαραίνουν.
Ταύρος : Οι γενικές τάσεις του σύμπαντος, για όλα τα ζώδια της Γης, είναι μόνο καλές και για εσάς ειδικότερα θα υπάρχουν δώρα, που θα μιλούν για οικονομικές εξελίξεις.

Δίδυμοι : Έχετε σκεφτεί πολλά αλλά ακόμη  ξέρετε και αισθάνεστε, ότι δεν είναι και η πιο κατάλληλη εποχή, για να τα βάλετε σε εφαρμογή, και πόσο μάλλον τις επανασυνδέσεις.

Καρκίνος : Η μοναχικότητα, έχει αρχίσει και γίνεται μελαγχολία. Το Καλοκαίρι, είναι παρόν και δεν επιτρέπεται εσείς, να είστε σε αυτήν την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Λέων : Κάποια ζητήματα σας, με  συγγενικά πρόσωπα και περιουσιακές υποθέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια, και αυτό που δικαιούστε θα το λάβετε και στο παραπάνω.

Παρθένος : Αν δεν έχετε ακόμη πει στον άνθρωπο σας, αυτά που έχετε βάλει μέσα στον Καλοκαιρινό σας σχεδιασμό, καλύτερα να τα αναφέρετε, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.

Ζυγός : Αν ξέρετε τι πρόβλημα υπάρχει μέσα στον εργασιακό σας χώρο και όλα έχουν αυτήν την υπερβολική ένταση, τότε λειτουργείστε προς την αποσυμπίεση των καταστάσεων.

Σκορπιός : Υπάρχει ένας καινούργιος και πολύ ταιριαστός έρωτας, στην καθημερινότητα σας, και  μάλλον έχετε βρει τον άνθρωπο που θα σας κάνει να γίνετε…φρόνημα παιδιά.

Τοξότης : Δεν θέλετε μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού να κάνετε κάτι πιο επίσημο – σοβαρό με τον άνθρωπο σας, καθώς οι οικονομικές δυσκολίες δεν σας το επιτρέπουν.

Αιγόκερως : Έχετε ακούσει τα πάντα από την μεριά του ταιριού σας, και για το πώς σας σκέφτεται, στο άμεσο μέλλον σας. Πρέπει και εσείς πλέον να αρχίσετε να σκέφτεστε.

Υδροχόος : Έχετε αποφασίσει να κάνετε μια καινούργια αρχή, με τον άνθρωπο σας, και μετά από όλα αυτά τα δύσκολα που περάσατε. Το θέλει πολύ και το ίδιος.

Ιχθείς : Αλλάξτε τις καταστάσεις, που συντρέχουν αυτήν την εποχή, μέσα στην ερωτική σας σχέση και μην επιτρέπετε σε κανέναν, να σας δημιουργεί προβλήματα στην πορεία σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.