Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-6-2018

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ
Δεν είστε τα κλασσικά παιδιά, που θα κάτσουν να ακούσουν τις φιλοσοφίες του καθενός. Ήδη το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει ακούσει πολλά και παράξενα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι καταστάσεις που είναι εντός του εργασιακού σας χώρου, είναι ερωτικές και όχι μόνο, από ένα συγκεκριμένο άτομο. Προσοχή οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και μπορεί να σας εκθέσουν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Οι αντιμαχίες και οι εντάσεις, που υπάρχουν από την δική σας μεριά και προς τα οικεία περιβάλλοντα του συντρόφου σας, άμεσα και κάθετα  θα πρέπει να περιοριστούν.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Οι λίγες μέρες μέχρι να φύγετε μόνοι σας ή με τον αγαπημένο σας για διακοπές είναι λίγες, άρα προσπαθήστε από τώρα να ελέγξετε και τα οικονομικά σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Είσαστε μόνοι και πραγματικά το απολαμβάνετε. Έχετε φτάσει και σε ένα, άκρως ικανοποιητικό επίπεδο μέσα στην εργασία σας, και σκέπτεστε το επόμενο σας βήμα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δεν ακούτε κανέναν. Δεν θέλετε άλλες συμβουλές και παροτρύνσεις από τους γνωστούς σας. Ίσως και να περνάτε ένα διάστημα, που θεωρείτε ότι χρειάζονται αλλαγές σε όλα τα κομμάτια της ζωή σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχουν αρχίσει να ανοίγουν λίγο οι καταστάσεις, στον οικονομικό σας κύκλο και αυτό έχει σίγουρα επηρεάσει και την ερωτική σας ζωή.  Επίσης και κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, θα λήξουν.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Η αναποδιές που σας έχουν τύχει, τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν αρχίσει και υποχωρούν και σας δίνουν πεδίο, για να βρείτε και πάλι τους κανονικούς σας ρυθμούς.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είσαστε ενθουσιασμένοι και το δείχνετε, για αυτήν την νέα σχέση που έχει δημιουργηθεί από τον χώρο της εργασία σας. Σε αυτό το πρώτο στάδιο, πρέπει να μην το αποκαλύψετε σε κανέναν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Τα μάτια σας, μαρτυρούν και δείχνουν ότι κάτι μέσα στην καρδιά σας, έχει πια σπάσει – ξεθωριάσει. Το έχει αντιληφθεί και ο κύκλος σας, που έχει αρχίσει και τις επίμονες ερωτήσεις.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είσαστε σε μια υπερένταση και μάλλον πρέπει να κάνετε πολλά, για να την αποβάλετε. Σίγουρα μείνετε πια μακριά από άτομα, που μόνο τελικά σας αποπροσανατολίζουν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Τα γούστα και τα θέλω σας, έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια, και μάλλον έχετε φτάσει σε ένα οριακό σημείο, να διώξετε και κάποια άτομα από την καθημερινότητα σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.