Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-6-2018

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ
Μην είστε τόσο σίγουροι για τα αισθήματα, που δηλώνει πως έχει κάποιος πρώην σας. Μόνο μέσα από την κοινή σας πορεία και πάλι, να πάρετε τις αλήθειες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αποφασίστε σε πρώτη φάση, για το αν θέλετε, αυτήν την περίοδο να είστε μόνοι σας, ή μέσα σε σχέση. Σε δεύτερο βήμα κάντε και τις σχετικές κινήσεις επ΄αυτού!

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Έχετε ακούσει πολλά και όχι και τόσο θετικά, για τον πρώην σας, που κάνει μια ζωή που σας προκαλεί θλίψη. Αυτό δεν είναι λόγος για να τον ψάξετε και να τον βοηθήσετε…πάλι!

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Υπάρχουν κάποιες μικρές οικονομικές αγκυλώσεις  από την μεριά σας, που σας έχουν σταματήσει, από όλα αυτά που είχατε σχεδιάσει. Ευτυχώς ο άνθρωπος σας, θα σας βοηθήσει σε όλα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Το να βγαίνετε ραντεβού με γνωστούς και αγνώστους, για να βρείτε το επόμενο σας ταίρι, δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος. Πιο πολύ μάλλον χαλάτε την εικόνα σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Έχετε χτίσει ένα μεγάλο όνειρο για αυτήν την ερωτική σχέση που έχετε τώρα. Το μόνο που πρέπει να διορθώσετε είναι τα οικονομικά σας, και κάποιες πιο παλιές σας υποχρεώσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η ζωή που κάνετε και με τους επαγγελματικούς ρυθμούς που έχετε αναπτύξει και όλες αυτές τις απαιτήσεις των δικών σας ανθρώπων, δεν σας αφήνει καθόλου  χώρο – χρόνο για έρωτες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Από την νέα εβδομάδα και πριν να φύγει ο Ιούνιος, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες πιο ξεκάθαρες συζητήσεις με τον σύντροφο σας και το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αλλαγές θα φέρει στο ζώδιο σας, το Ύδωρ του Καρκίνου και ειδικά στα ερωτικά.  Παλιές αισθηματικές καταστάσεις, θα ζωντανέψουν μέσα από συμπτώσεις που θα προκαλέσουν τρίτοι άθελα τους.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μόνο παρατηρείτε αυτήν την εποχή, το τι συμβαίνει μέσα στην προσωπική – οικογενειακή ζωή του ανθρώπου σας. Πιο μετά θα σας δώσει και αυτός κάποιες εξηγήσεις.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Κρύβεστε πίσω από θλιβερά γεγονότα του παρελθόντος, και δεν θέλετε να ξανα -τολμήσετε να δοκιμάσετε για κάποια νέα σχέση, ούτε καν να σκεφτείτε κάτι σχετικό πια.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Προχωρώντας το Καλοκαίρι, εσείς θα αισθανθείτε και πάλι την ανάγκη να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για μια δέσμευση που κάποτε, πιο παλιά σας είχε υποσχεθεί.

Ερωτική Τύχη: 8/10
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.