Ερωτοσκόπιο 2-6-2018

Καλοκαίρι λοιπόν 2018! Αυτό που περίμεναν όλοι…είναι πια πραγματικότητα. Η διάθεση ανεβαίνει και τα όνειρα πολλαπλασιάζονται.
Όλα τα ζώδια, έχουν ήδη δρομολογήσει αλλαγές, που θέλουν να κάνουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Το σύμπαν ευλογεί αγάπες και σχέσεις, που έχουν ταλαιπωρηθεί για να έρθουν και πάλι στην ισορροπία τους.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα σκεφτούν μέχρι και την περίπτωση να μετοικήσουν, για λόγους εργασίας. Οι Κριοί, έχουν κάνει κάποια πράματα μέσα στην δουλειά τους, που θα τους αποφέρουν χρήματα. Οι Ζυγοί, έχουν να κάνουν μια εξήγηση στον άνθρωπο τους, για το Καλοκαίρι και τα προγράμματα τους. Οι Καρκίνοι, δηλώνουν απόλυτα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Οι Αιγόκεροι, πρέπει να γίνουν πολύ πιο συγκεντρωτικοί μέσα στην εργασία τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, δεν θέλουν εντάσεις πλέον μέσα στην ζωή τους. Οι Δίδυμοι, μάλλον κάνουν σκέψεις γύρω από έναν τελικό χωρισμό. Οι Τοξότες ξέρουν ότι πρέπει πρώτα να κοιτούν τα οικονομικά τους. Οι Παρθένοι, θα φύγουν για το εξωτερικό αν τους τύχει μια καλή ευκαιρία. Οι Ιχθείς, έχουν κάποια ακόμη πράματα, να εξηγήσουν στον σύντροφο τους.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ξέρουν ότι μόνο μέσα από έναν υγιή διάλογο, θα βρεθούν οι λύσεις μέσα στην σχέση τους. Οι Υδροχόοι, έχουν κατεβάσει πια τους τόνους στην οικογένεια και την δουλειά τους. Οι Λέοντες θα κάνουν ένα ταξίδι, για να γνωρίσουν και από κοντά, κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Οι Ταύροι, αποζητούν νέα αγάπη, για να φτιάξουν την ζωή τους. Οι Σκορπιοί, δεν θα δεχτούν να μπλέξουν, και πάλι με το παρελθόν τους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.