Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-6-2018

Κριός : Δεν υπάρχουν κενά πια στην επικοινωνία σας, με το άτομο που αγαπάτε, και αυτό είναι και κάτι που σας κάνει ήδη να αισθάνεστε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας.
Ταύρος : Εμφανίζεστε ότι δεν έχετε ανάγκη από νέα σχέση, ότι έχετε μόνο εστιάσει στα επαγγελματικά σας και σχετικές κοινωνικές καταστάσεις. Ούτε εσείς δεν το  έχετε πιστέψει αυτό.

Δίδυμοι : Μην δημιουργείτε στον άνθρωπο σας, ανασφάλειες μέσα στην καρδιά του, καθώς κανένας, δεν πρόκειται να κάτσει να ανεχτεί τα κολπάκια σας!

Καρκίνος : Μην λέτε ακόμη τα όνειρα σας και όσα σκέφτεστε να κάνετε μέσα στην σχέση ή στον γάμο σας, σε άτομα που απλά δηλώνουν φίλοι ή γνωστοί σας.

Λέων : Οι αμαρτίες σας, έχουν πια ξεχαστεί στο παρελθόν και το μόνο που επιθυμείτε, μέσα από την γνώση που σας έχει προσφέρει ο καιρός, είναι να βρείτε τον σωστό σύντροφο για εσάς.

Παρθένος :  Έχετε αφεθεί στην αγάπη και τα χάδια του ανθρώπου σας, που το μόνο που μπορείτε να πείτε, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύμπαν, για όλο αυτό.

Ζυγός : Με την ερωτική σας ζωή, να έχει πραγματικά απογειωθεί, αυτό που θέλετε, είναι να ξανα-φτιάξετε και τα οικονομικά σας, έτσι αυτό το Καλοκαίρι να είναι τέλειο!

Σκορπιός : Δεν θα πείτε, στον καινούργιο σας σύντροφο, για όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν με λάθος καταστάσεις. Δεν τον αφορούν καθόλου.

Τοξότης : Υπάρχουν τρίτα άτομα, εντός και εκτός της σχέσης σας, που σας δημιουργούν τριβές στο μεταξύ σας. Κρατήστε φίλους και γνωστούς μακριά για το καλό όλων.

Αιγόκερως : Η καρδιά σας έχει κλείσει τις διόδους για το παρελθόν. Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου, θα έχετε νέα πρόσωπα, που θα σας ανεβάσουν σε άλλα επίπεδα.

Υδροχόος : Η έντονη σας παρουσία, μέσα στον χώρο που εργάζεστε, σε κάποιους προκαλεί έρωτα και σε κάποιους ανταγωνισμό. Οι αποκαλύψεις είναι κοντά.

Ιχθείς : Το ζώδιο σας έχει μεγάλη τύχη και μέχρι να λήξει το Καλοκαίρι, σε καινούργιους δεσμούς, που εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε δεσμεύσεις μόνιμες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.