Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-6-2018

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Αυτά που ψάχνετε, θα τα βρείτε. Αυτά που ρωτάτε, θα σας απαντηθούν. Οι μέρες μέχρι και τα μέσα στου Ιουνίου, θα σας αλλάξουν όλη την ζωή, προς το καλύτερο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Δεν είστε τα ζώδια, που θα μείνετε στάσιμα, και απλά θα ακολουθήσετε τις διαδρομές των άλλων. Αυτό σας κάνει τον επαναστάτη των σχέσεων,  που όμως γοητεύει τους πάντες.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οι διαφορές που έχετε σαν προσωπικότητες με τον άνθρωπο σας, φυσικά είναι και μια υγιής κατάσταση, που θα σας κάνει να αγαπηθείτε πολύ περισσότερο.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ 

Το ύφος σας, έχει προδώσει ότι κάτι περίεργο – ύποπτο συμβαίνει αυτήν την εποχή, στην ζωή σας. Οι ερωτήσεις θα σας έρθουν, άρα προσοχή σε αυτά που θα απαντήσετε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Η επιμονή σας, είναι και αυτή που τελικά θα ξεκλειδώσει την δύσκολη καρδιά, του ανθρώπου που τόσο πολύ θέλετε, να έχετε μέσα στην ζωή σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μέσα σε όλο αυτό που ζείτε σε εργασία και ερωτική ζωή, θα πρέπει να εντάξετε τους φίλους σας, που θέλουν και αυτοί, να σας έχουν στην καθημερινότητα τους.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  ΤΟ ΟΧΤΩ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Αυτά που έχετε ακούσει, τα όχι και τόσο κολακευτικά, για τον άνθρωπο σας, απλά πρέπει να τα προσπεράσετε. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσετε επεξηγηματικά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οτιδήποτε καινούργιο, σας πλησιάζει στον ερωτικό σας τομέα, απλά το απορρίπτετε. Δεν είστε σίγουρα ακόμη έτοιμοι, σε κανένα επίπεδο να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

 Η ερωτική σας ζωή,  δεν έχει πια την ένταση και τον ρομαντισμό όπως κάποτε. Είναι φυσιολογικό, αλλά αν θέλετε, με το κοφτερό σας μυαλό, όλα μπορούν να επανέλθουν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η μόνιμη σας προσπάθεια, είναι να έχετε μια άριστη εικόνα, σε φίλους και συνεργάτες. Το έχετε πετύχει. Μέσα στον Ιούνιο, σας περιμένει και μια ξεχωριστή νέα ερωτική γνωριμία.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Οι υποθέσεις που έχει ο άνθρωπος σας, κατά κύριο λόγο, είναι και αυτές που σας κάνουν να ανησυχείτε για το μέλλον σας. Ωστόσο, μην παρέμβετε.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η εμπλοκή των τρίτων, μέσα στην σχέση – γάμο σας, δεν είναι και πάντα για καλό. Εσείς, απλά ακούστε τις συμβουλές τους, και πράξτε τελικά αυτό που θέλετε.

Ερωτική Τύχη: 8/10
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.