Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-6-2018

Κριός : Έχετε διαπιστώσει τον τελευταίο καιρό, ότι η συμπεριφορά και οι πράξεις του ανθρώπου σας, έχουν γίνει πολύ πιο εξωστρεφείς και ζεστές. Κάτι πολύ καλό σας περιμένει.
Ταύρος : Προσπαθήσετε να βάλετε τα πράματα σε μια σειρά μέσα στο μυαλό σας, και μην χάνετε τον αυθορμητισμό που διακατέχει το ζώδιο σας. Πρώτα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι : Δεν είστε σε καμία των περιπτώσεων τα ζώδια που θα περιμένουν τους άλλους. Έχετε τόσα πολλά να κάνετε και μάλλον θα πρέπει να ανεβάσετε τις προσωπικές σας ταχύτητες.

Καρκίνος : Το αγαπημένο σας πρόσωπο, έχει κάνει λάθη αλλά στο τώρα και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι κάνει κάποιες φιλότιμες προσπάθειες για να είστε μαζί και πολύ καλύτερα από ότι παλιά.

Λέων : Μέσα στους φιλικούς σας κύκλους υπάρχουν κάποια μάτια, που εδώ και χρόνια σας έχουν ερωτευτεί, και που εντός του μήνα του Ιουνίου, θα σας φέρουν και τα λόγια αγάπης, που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Παρθένος : Δεν θέλετε αυτόν τον καιρό, ούτε καν να σκεφτείτε να επανασυνδεθείτε με τον πρώην αγαπημένο σας. Ίσως να είναι μια εποχή, που πρέπει να δώσετε βάση σε οικογένεια και επάγγελμα.

Ζυγός : Μην είσαστε τόσο θλιμμένοι και απογοητευμένοι, επειδή έχει προκύψει ένας καυγάς, με το ταίρι σας. Από τα τέλη του μήνα, θα δοθούν οι ευκαιρίες για συζήτηση και επανασύνδεση.

Σκορπιός : Ανάμεσα σε γνωστούς και  φίλους σας, ψάχνει ο άνθρωπος σας, να βρει κάποιες απαντήσεις για εσάς. Μέγα του λάθος. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει εσάς σαν σχέση, είναι μόνο ο διάλογος.

Τοξότης : Έχετε πει στον σύντροφο σας, όλα αυτά που σας ενοχλούν από τα περιβάλλοντα και τις προσωπικές του συμπεριφορές. Σίγουρα το έχει καταλάβει και θα δείτε προσεχώς και τις βελτιώσεις του.

Αιγόκερως : Απρόσμενες και πολύ ευχάριστες είναι οι καταστάσεις, που θα έρθουν από τα εργασιακά – οικονομικά σας, που σίγουρα θα βοηθήσουν και την προσωπική σας ζωή, σε όλα.

Υδροχόος : Δεν πιστεύετε ούτε λέξη από όλα αυτά που σας λέει και σας υπόσχεται ο  σύντροφος σας. Μάλλον σας έχει κάνει πολλά – απιστίες στο παρελθόν και δεν θέλετε να συνεχίσετε άλλο.

Ιχθείς : Μην ρισκάρετε να χάσετε αυτήν την καλή ερωτική σχέση που έχετε μόνο και μόνο, επειδή κάτι νέο σας έχει απλά ενθουσιάσει. Ήδη το ταίρι σας, έχει καταλάβει  μικρο – αλλαγές στην συμπεριφορά σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.