Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-6-2018

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ
Δεν υπάρχει διάθεση από την μεριά του ανθρώπου σας, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες, να δείτε την σχέση σας πιο σοβαρά και προς την κατεύθυνση ενός γάμου ή την δημιουργία οικογένειας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ 

Όλα όσα έχετε αποσαφηνίσει και με την ευθύνη των λόγων σας, στον άνθρωπο σας, έχουν πλήρως γίνει κατανοητά και το μόνο που εσείς τώρα περιμένετε, είναι τις αντίστοιχες του απαντήσεις και θέσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Θέλετε να ξεκουράσετε το κορμί και το μυαλό σας, σε κάθε επίπεδο. Αυτό θα το καταφέρετε τις επόμενες εβδομάδες, είτε είστε μόνοι σας, είτε αυτήν την εποχή βρίσκεστε μέσα σε σχέση.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Μάλλον είστε ερωτευμένοι και δεν θέλετε να κάνετε τίποτα άλλο, από το να βρίσκεστε μόνιμα με τον άνθρωπο σας, και να κάνετε τα σχέδια σας για το μέλλον. Πάντως σε αστρολογικό επίπεδο, σίγουρα ευνοήστε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Το μυαλό σας παλεύει να παράγει λύσεις για την σχέση αυτή που μόνο πια, σας έχει βάλει σε έναν μονόδρομο εντάσεων και διαξιφισμών. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, όλα αυτά πρέπει να ξεπεραστούν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Η απολυτοσύνη που έχετε μέσα στην σχέση και την οικογένεια σας, έχουν γίνει και η μόνιμη αιτία και αφορμή για καυγάδες και άσχημη ατμόσφαιρα. Μάλλον θα πρέπει και εσείς να κάνετε ένα βήμα πίσω.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μέσα στην εργασία σας, υπάρχουν πολλά ζητήματα που δεν θα πρέπει ακόμη να εμπλακείτε. Αν χρειαστεί κάτι θα σας ζητήσουν την βοήθεια σας, αλλιώς κρατηθείτε μακριά και αμέτοχοι.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι μέρες που πλησιάζουν και με την αλλαγή του ζωδίου, θα δώσουν ευκαιρίες αλλά και σημαντικές αφορμές, στα χωρισμένα ζευγάρια για να βρουν και πάλι τον κοινό τους δρόμο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Στεναχωριέστε χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος. Το ότι έχετε τσακωθεί με τον άνθρωπο σας, δεν είναι και η αιτία για να έχετε πάλι απομονωθεί από όλους αυτούς, που σας αγαπάνε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είσαστε αποφασισμένοι να μην κάνετε καμία πρώτη κίνηση προς τον σύντροφο σας, που στο τώρα έχετε μαλώσει. Σίγουρα, θα έχετε μια δική του είδηση άμεσα.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και καταστάσεις που πρέπει να μην φανείτε ασυνεπείς. Μάλλον αυτό δεν το έχει καταλάβει ο σύντροφος σας, που ζηλεύει αφόρητα.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Με την βοήθεια που έχετε προσφέρει πολλές φορές στον άνθρωπο σας, έχετε καταφέρει να έρθετε πολύ πιο κοντά σαν εραστές και ήδη να μιλάτε για μια επόμενη δέσμευση.

Ερωτική Τύχη: 8/10
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.