Ερωτοσκόπιο 18/6/2018

Στις 21/06 είναι η μέρα του Θερινού Ηλιοστασίου. Μια ψυχολογική ανάταση θα έρθει σε όλα τα ζώδια, που θα δουν προθέσεις και σκοπούς να γίνονται πραγματικότητα.
Ένας  ουρανός γεμάτος θετικές αλλαγές και μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, που θα φανερώσει ευκαιρίες, που  θα θεραπεύσουν παλιές πληγές αλλά και θα φέρει ευκαιρίες, για νέα επιτεύγματα.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα κάνουν υπερβολές ερωτικές για να δελεάσουν κάποιο καινούργιο πρόσωπο, που έχει μπει στην ζωή τους. Οι Κριοί, το μόνο που βλέπουν για το επόμενο διάστημα, είναι επαγγελματικές επιτυχίες και πολλά ταξίδια. Οι Ζυγοί, δεν έχουν να χάσουν τίποτα με το να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια, για επανασύνδεση με τον πρώην τους. Οι Καρκίνοι, ξέρουν πολλά για τον άνθρωπο τους και το παρελθόν του, αλλά ακόμη δεν θέλουν να κάνουν κάποια νύξη. Οι Αιγόκεροι, ζητούν παραπάνω χρόνο από το ταίρι τους, για να σκεφτούν τα επόμενα κοινά τους βήματα.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, δεν θα υποχωρήσουν στις προσπάθειες τους, γύρω από μια ερωτική επανένωση. Οι Δίδυμοι, μιλούν μόνο για επαγγελματικές και αισθηματικές δεσμεύσεις. Οι Τοξότες, έχουν γενικότερα αυτές τις ημέρες μια ανησυχία για την σχέση- γάμο τους. Οι Παρθένοι δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει μέσα τους, τι ζητούν από τον άνθρωπο τους. Οι Ιχθείς, αγωνιούν και αυτοί, για ένα οικογενειακό θέμα του συντρόφους τους.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχουν κάνει κάποια ερωτική ατασθαλία, που την έχει ήδη μάθει το ταίρι τους. Οι Υδροχόοι, αυτήν την εποχή το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι, να δεσμευτούν και επίσημα. Οι Λέοντες έχουν κάποια προβλήματα, μέσα στον εργασιακό τους χώρο που όμως θα ξεπεράσουν. Οι Ταύροι, δεν έχουν ακόμη δει κάτι ουσιαστικό – πρακτικό από την μεριά του ταιριού τους. Οι Σκορπιοί,  πρέπει να κλείσουν κάποιες ερωτικές τους υποθέσεις με το παρελθόν.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.