Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18/6/2018

Μάλλον και για ακόμη μια φορά κάνετε τα στραβά μάτια, σε όλα αυτά που αντιλαμβάνεστε από την μεριά του συντρόφου σας. Σίγουρα στο μυαλό σας ήδη έχετε βάλει κάποια όρια.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Θα σας προσεγγίσει κάποιος φίλος, που έχει μέσα του κάποια πιο έντονα – ερωτικά συναισθήματα για εσάς. Αν δεν σας ενδιαφέρει αυτό, τότε καλύτερα να το διαχειριστείτε διπλωματικά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι διπλές καταστάσεις, που κάνετε την υπερ-προσπάθεια σας, για να κρατήσετε κρυφές, μάλλον έχουν αρχίσει και σας κουράζουν πολύ. Μέσα στον μήνα του Ιουνίου, καλύτερα να αποφασίσετε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οι πολλές – διαφορετικές εμπειρίες που έχετε από το παρελθόν σας, δεν σας επιτρέπουν να κάνετε άλλα ερωτικά λάθη, και να πληγώσετε για ακόμη μια φορά την ευαίσθητη καρδιά σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΛΕΩΝ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δεν έχετε και την καλύτερη άποψη πια, για τον πρώην σας. Παρόλα αυτά αν και το ξέρει, μέσα στο τελευταίο 10ήμερο του Ιουνίου, θα σας ψάξει έντονα και μέχρι να πάρει από εσάς, μια ακόμη αισθηματική ευκαιρία.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Δεν έχετε κάνει κάτι για το οποίο, θα πρέπει να ανησυχείτε μέσα στην εργασία σας. Τα κουτσομπολιά, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν για ιδιαίτερα και διαφορετικά άτομα, όπως εσείς.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΖΥΓΟΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μέσα σε αυτήν την αισθηματική ζωή, δεν περνάτε καλά και σας φαίνεται. Ωστόσο δεν έχετε κάνει κάποια προσπάθεια για να λύσετε τα όποια προβλήματα, αλλά αντιθέτως καταναλώνεστε σε κριτική.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Τα εμπόδια όλων των ειδών που έχουν παραταχθεί μπροστά σας, και ειδικά στην επαγγελματική σας ζωή, θα υποχωρήσουν. Από τον νέο μήνα, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είσαστε απόλυτα ξεκάθαροι και σαφείς στον λόγο σας, και αυτό είναι μια αρετή σας, που την θαυμάζει ο άνθρωπος σας και τα οικεία του περιβάλλοντα που σας ΄καλοβλέπουν΄!

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Θα λάβετε μια σεβαστή οικονομική βοήθεια, που πρέπει να την αξιοποιήσετε και κατάλληλη, για να δώσετε ένα οριστικό τέλος, σε προβλήματα που στέκονται μόνιμα εμπόδιο στους στόχους σας.

 Ερωτική Τύχη: 9/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η αλλαγή που συντελείται στον αστρολογικό ουρανό, αυτές τις ημέρες, θα σας ευνοήσουν για να προχωρήσετε κάποια από τα σχέδια, που έχετε γύρω από επιχειρήσεις και ερωτικά ζητήματα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΙΧΘΕΙΣ :

Εσείς μόνο μέσα από τις δικές σας προτάσεις και ιδέες, θα καταφέρετε να διώξετε όλα τα άγχη και τις φοβίες που έχει το συντροφικό σας ταίρι, για το μέλλον και την μεταξύ σας καλή πορεία.

Ερωτική Τύχη: 9/10
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.