Αριθμολογικές Προβλέψεις 18/6 - 24/6/2018

Κριός: Δεν θα κάνετε πραγματικά τίποτα πια, για να σώσετε τις καταστάσεις και τα ερωτικά προσχήματα, μέσα στην σχέση σας. Ο δρόμος είναι μόνο του προσωρινού χωρισμού, που μόνο καλό και ηρεμία θα φέρει και στις δύο πλευρές.
Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 9

Ταύρος: Τα μάτια σας, έχουν έρωτα και θλίψη συνάμα. Δεν θέλετε από την μια να ξανα-προσπαθήσετε να τα βρείτε με τον πρώην σας… αλλά από την άλλη, δεν θα θέλατε και αυτός να ξαναφτιάξει την ζωή του.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 4, 8

Δίδυμοι: Αυτό που ζείτε αυτό το διάστημα, είναι παραλογισμός. Ένας σύντροφος, που δεν ξέρει πραγματικά τι θέλει και τι ζητάει από εσάς και την σχέση σας. Η υποκρισία και η ανωριμότητα περισσεύει.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 7, 9

Καρκίνος: Η σχέση αυτή, έχει επηρεάσει έντονα και την οικονομική σας ζωή και το ξέρετε. Μια μικρή πραγματικά δοκιμή θα σας πείσει, για το αν ο άνθρωπος σας έχει άλλες προθέσεις, εκτός από την συναισθηματική. 

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 7

Λέων: Έχετε αφήσει τα παλιά, και τώρα ζείτε έναν μεγάλο έρωτα, που σας έχει δώσει ψυχικά φτερά. Αυτό το Καλοκαίρι, κάποιοι από το ζώδιο σας, θα φτάσουν μέχρι και στα δεσμά του γάμου.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 3, 5

Παρθένος: Θα πρέπει άμεσα να φροντίστε κάποιες από τις οικονομικές – εργασιακές σας εκκρεμότητες, και να μην χαθείτε ολότελα μέσα στο άγχος και την προσμονή από τρίτη βοήθεια.

Ευνοϊκά νούμερα:  4, 6, 8

Ζυγός: Οι παλιές διαφωνίες και οι ερωτικές παρεξηγήσεις, θα λυθούν και θα καταφέρετε μαζί, να κάνετε πολλά πράματα στον δεσμό σας. Από τους μόνους, κάποιοι θα γυρίσουν και στο πρόσφατο αισθηματικό τους παρελθόν.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 8

Σκορπιός: Κάποια αγαπημένα πρόσωπα σας θέλουν πιο κοντά τους, και αυτό σαν παρατεταμένη κατάσταση έχει προκαλέσει την υπερβολική ζήλια από τον σύντροφο σας. Εξηγήστε του.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 6, 7

Τοξότης: Είσαστε υποχρεωμένοι, να λήξετε όλες τις παλιές – ερωτικές σας καταστάσεις. Ξέρετε ότι ήδη αυτές ενοχλούν τον τωρινό σας σύντροφο και τον κάνουν να έχει μεγάλες ανασφάλειες.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 6, 7

Αιγόκερως: Οι αντιπαραθέσεις, που έχετε στο γραφείο ή τον εργασιακό σας κύκλο, θα παραμεριστούν. Τα πρόσωπα και τις συμπεριφορές τις έχετε δεί, άρα τώρα να είστε και εσείς πιο μαζεμένοι.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 4, 8

Υδροχόος: Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά που έχει ο άνθρωπος σας, για εσάς και το παρελθόν σας, και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα περάσετε από ‘ιερά εξέταση’!

Ευνοϊκά νούμερα:  6, 8, 9

Ιχθείς: Μην πείτε ακόμη κάτι στον φιλικό ή τον συγγενικό σας κύκλο, γύρω από τον άνθρωπο που τώρα έχετε γνωρίσει. Από την μεριά σας, θα πρέπει να σιγουρευτείτε για πολλά!

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 6
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.