Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 18/6 εως 24/6/2018

Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα βαρεθεί κανείς από τις επιρροές αυτής της εβδομάδας. Είναι μέρες γεμάτες με υπερβολή, αντιρρήσεις, τσακωμούς και ξαφνιάσματα. Και ναι, θα υπάρχουν ευχάριστα ξαφνιάσματα, όμως οι τάσεις που επικρατούν κρύβουν μάλλον δυσαρέσκεια. Οπλιστείτε όλοι σας με υπομονή και ψυχραιμία, χωρίς να αντιδράσετε. Οποιαδήποτε διαφορετική στάση, μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη. Ας μην ξεχνάμε, πως ακολουθεί ένας μήνας-ο Ιούλιος- που προμηνύεται αρκετά δύσκολος. Ότι λοιπόν συμβεί αυτήν την εβδομάδα, είναι σαν να λέμε, “προεόρτια” των γεγονότων.
ΚΡΙΟΣ: Η συμπεριφορά σας, είναι αντιδραστική. Κι ενώ ξεκινάει η εβδομάδα σχετικά ειρηνικά, κάτι θα συμβεί που θα σας βγάλει από τα ρούχα σας. Κι όπως δεν φημίζεστε για την ψυχραιμία σας, θα οδηγήσετε τα πράγματα σε δύσβατα μονοπάτια, χωρίς καν παράδρομο. Το πρόσωπο που σχετίζεστε έχει την διάθεση να συζητήσει μαζί σας με έναν τρόπο ειρηνικό, όμως η “ζόρικη” προσωπικότητα σας, θα προκαλέσει αναμπουμπούλες. Κάντε κι εσείς μια προσπάθεια να γίνετε πιο διαλλακτικοί και όσο πιο ευγενικοί μπορείτε, αν φυσικά δεν θέλετε να φτάσετε στα άκρα.

Οι ανέμελοι κι ελεύθεροι του ζωδιακού, ενώ βγάζουν στοιχεία παρόρμησης προς αναζήτηση συντρόφου, θα θυμηθούν και μια άλλη πλευρά του εαυτού τους. Την ατίθαση και την αγενή. Ίσως βέβαια να συναντήσετε όντως άτομα, που δεν έχουν καθόλου όρεξη για “νταραβέρι” , με αποτέλεσμα να είναι εκείνοι οι πρώτοι που θα ρίξουν την “βόμβα”. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ομολογουμένως θα βρίσκεστε σε άμυνα, οπότε είναι λογικό να αντιδράσετε σπασμωδικά. Από την άλλη όμως, είστε κι εσείς παιδιά “πύραυλοι” και δεν σκοπεύετε να αφήσετε κανέναν, να σας προσβάλει ή να σας απορρίψει, ελαφρά τη καρδία.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε “γκρινιάρικη” διάθεση βρίσκεστε αυτήν την εβδομάδα, αλλά και σε σκέψεις που μόνο αισιόδοξες δεν είναι. Την ίδια αντίδραση θα έχει και το πρόσωπο που συνδέεστε απέναντι σας, με αποτέλεσμα να επικρατεί μια όχι και τόσο, ειρηνική στάση. Οι δε “σκοτεινές” επιθέσεις του μυαλού-Ερμής αντίθεση Πλούτωνα- θα συντροφεύουν το μεγαλύτερο μέρος των ημερών που διανύετε. Βέβαια, όλο αυτό είναι αποτέλεσμα εκδήλωσης ζήλιας από αμφότερους(Άρης αντίθεση Αφροδίτη), η οποία γίνεται σε σταθερά ζώδια, υποδηλώνοντας αμετακίνητη τάση. Συγκρατήστε τα νεύρα σας, αν θέλετε να είστε σε ισορροπία με τον-την σύντροφο σας.

Οι αδέσμευτοι τώρα, σκέφτεστε να πλησιάσετε άτομα του αντίθετου φύλου με έναν τρόπο ευγενικό και καθόλου ορμητικό. Ίσως όμως να είστε υπερβολικά ευγενείς, γεγονός που τείνει να σας παρουσιάσει κάπως “θύματα” απέναντι στους άλλους. Σίγουρα η ευγένεια είναι αρετή στην εποχή μας, ωστόσο στην υπερβολή της, δηλώνει υποταγή. Βέβαια υπάρχει και η άλλη η πιθανότητα, να αρχίσετε να ρητορεύετε ασταμάτητα, κάτι που ενδεχομένως κουράσει τον συνομιλητή. Αποφύγετε να προβάλετε την γοητεία σας με τρόπο απεχθή, γιατί δεν θα καταφέρετε την έλξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανησυχία και η ζήλια, φωλιάζει στην ψυχή σας και δεν έχετε και μεγάλη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο σας. Φταίει η μειωμένη και ενίοτε ανύπαρκτη επικοινωνία σας. Η αλήθεια είναι, πως το να υπάρχει συνεννόηση και συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και δεν πράττει ο καθένας αυτοβούλως, είναι το Α και το Ω σε μια σχέση. Ο εγωισμός όμως δεν αφήνει ξεκάθαρο το μυαλό, κι αν αυτή είναι η μέθοδος που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε, είναι λάθος. Δεν θα λείψουν οι σκηνές ζήλιας και από τους δύο σας, κάνοντας τα πράγματα πολύ δυσκολότερα. Σκεφτείτε με λογική και ηρεμία, πριν “ξεστομίσετε” κάποια σκληρή και προσβλητική ατάκα.

Οι “singles” του ζωδίου, δεν σκοπεύουν να καθίσουν ήσυχοι. Άντρες και γυναίκες Δίδυμοι, βγαίνετε στη “γύρα” δυναμικά και μερικές φορές πολύ ορμητικά. Οι θαρραλέοι, θα προβούν και σε μεγάλες υπερβολές, στην εκδήλωση κομπλιμέντων και φλερτ. Φροντίστε να είστε μετρημένοι στις εκδηλώσεις, γιατί δεν ξέρετε τις συνήθειες των άλλων και μπορεί να εκτεθείτε πολύ, ειδικά αν τα άτομα που γνωρίζετε για πρώτη φορά, είναι χαμηλών τόνων. Να ξέρετε, πως το έξυπνο φλερτ, χωρίς πολλές σάλτσες, έχει περισσότερες πιθανότητες να κρατήσει και να εξελιχθεί σε μια πιο όμορφη σχέση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συναισθηματική σας ζωή, περνάει μια παράξενη φάση. Σας γεμίζει με ανασφάλειες, εντάσεις, ζήλιες και καχυποψία. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η διάθεση του συντρόφου βρίσκεται σε ένα στάδιο πριν την έκρηξη, κι αυτό γιατί προφανώς έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης για το ποιόν σας. Έτσι προβαίνει σε εκδηλώσεις ζήλιας και κτητικότητας. Αυτό βέβαια, μπορεί να λειτουργήσει και αντίθετα. Δηλαδή, να είστε εσείς εκείνοι που θα κάνετε σκηνές ζήλιας, προκαλώντας μια ένταση που ίσως να οδηγήσει σε καχυποψία, ακόμη και παρακολούθηση. Αποτέλεσμα, κίνδυνος για οριστική ρήξη.

Όσοι δεν βρίσκεστε σε σχέση, θα νοιώθετε την ανάγκη να έχετε πλάι σας κάποιο άτομο, να μοιραστείτε σχέδια και όνειρα. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν ούτε οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αυτό που με ανησυχεί όμως, είναι πως λόγω της ανασφάλειας σας, ο τρόπος που θα εκφραστείτε είναι κάπως μαγκωμένος, έως αγενής. Βλέπετε η υπερευαισθησία σας, θα έρθει στην επιφάνεια για μια ακόμη φορά. Φροντίστε μόνο να μη φέρεστε απότομα λόγω του άγχους σας και να μη χειρίζεστε την κατάσταση σαν “κατάσκοπος” -Ερμής αντίθεση Πλούτωνα- γιατί αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Χαλαρώστε και μπείτε στο όμορφο παιχνίδι του έρωτα. Κι όπως κάθε παιχνίδι, σημασία δεν έχει ποιος χάνει και ποιος κερδίζει, αλλά η προσπάθεια.

ΛΕΩΝ: Η ευαισθησία και η έκφραση ρομαντισμού, είναι πραγματικά αυτό που βιώνετε αυτήν την εβδομάδα. Για πολλούς φίλους Λέοντες που βρίσκονται σε σχέση, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να δώσετε και να πάρετε αγάπη από το πρόσωπο που συνδέεστε. Είναι πλέον ΑΝΑΓΚΗ να έρθετε πιο κοντά και να πείτε όσα δεν είχατε πει μέχρι τώρα. Κι επειδή η ευλογημένη πλανητική του Δία με τον Ποσειδώνα, πρόκειται να κρατάει γα πού καιρό εκμεταλλευτείτε την καλή ενέργεια του συγκεκριμένου διαστήματος. Να μην ξεχάσουμε φυσικά την εκδήλωση ζήλιας που θα υποστείτε από το ταίρι σας, γεγονός που μπορεί να αποφευχθεί έξυπνα.

Υπάρχει μια διευκόλυνση επικοινωνίας αυτόν τον καιρό, μέσα από έντονη κοινωνικότητα και γνωριμίες που προκύπτουν. Όντως παρουσιάζονται ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, λίαν ενδιαφέρουσες και κυρίως σημαντικές. Θα συναντήσετε άτομα κύρους ή πολύ ευγενικά, κάτι που είναι στο βεληνεκές των συνηθειών σας. Μια παρόρμηση είναι πολύ πιθανή, όπως επίσης, μια προσέγγιση με έντονο ερωτισμό, είτε απο εσάς είτε από πρόσωπο που θα μαγνητιστεί από την γοητεία σας. Από την δική σας αντίδραση θα εξαρτηθεί η συνέχιση ή όχι αυτής της πρώτης επαφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εδώ και μερικούς μήνες ζείτε σε μια δύσκολη φάση με τον επίσημο δεσμό σας. Οι ευθύνες και η κούραση, έχουν προκαλέσει ένα “τρανό ποτάμι”  όπου μερικές φορές είναι χωρίς γυρισμό. Χρειάζεται άπειρο κουράγιο και τεράστια υπομονή, για να ξεπεράσετε το “παγόβουνο”. Το ταίρι σας, πιεσμένο κι αυτό από την δυσάρεστη κατάσταση, δεν μπορεί να δώσει τον καλό του εαυτό για την σχέση. Έτσι. μοιραία, πλησιάζετε στην φθορά που αν δεν κάνετε κάτι, θα φέρει το τέλος. Είναι ανθρώπινη αδυναμία να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στην ύλη, από την ψυχή και την καρδιά. Κι αυτό είναι το Λάθος.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, έχουν την διάθεση για κάτι όμορφο και καινούργιο. Είστε όμως λίγο ανασφαλείς, ειδικά με τα γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή σας. Έχετε αποδυναμώσει από πρακτικές δυσκολίες, με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να εκφραστείτε ζεστά και θετικά σε κάποιο που συμπαθείτε και να σας βγαίνει η “φοβική” σας πλευρά. “Δουλέψτε” λίγο την αυτοπεποίθηση σας και θα δείτε πως θα αρχίσετε να φέρεστε με καλύτερη διάθεση, πιο χαρούμενη και με καλό χιούμορ. Μπορείτε να ανακτήσετε την χαμένη σας γοητεία, με το κατάλληλο πρόσωπο κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μετά από μια ασάφεια και πολύχρονη ταλαιπωρία στην προσωπική σας σχέση, η ανάγκη για ηρεμία και αρμονική συμβίωση είναι εμφανής. Έτσι, φαίνεται πως θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Προσοχή στην Αφροδίτη που θα κάνει αντίθεση με τον Άρη. Αυτό αναφέρεται σε έντονες εκδηλώσεις ζήλιας και από τους δύο. Ίσως βέβαια να είναι κι ένα κίνητρο αυτό. Ίσως δηλαδή να είναι η αιτία για να “ξυπνήσουν τα αίματα” και μετά από μια έντονη διαφωνία, να έρθετε πιο κοντά. Αν είναι έτσι, θεωρώ πως είναι αρκετά βολικό, ώστε να πλησιάσετε το ταίρι σας με δυναμισμό και έρωτα.

Όσοι δεν είστε σε σχέση, αποζητάτε με “δίψα” καινούργιο σύντροφο, με κάποια πινελιά μονιμότητας και σιγουριάς. Χρειάζεται όμως προσοχή στον τρόπο διεκδίκησης ενός προσώπου, για να μην παρεξηγηθεί κάποιος δυναμισμός που ενδεχομένως εκφράσετε απέναντι σε άτομο που σας ενδιαφέρει. Βλέπετε ο Άρης στον τομέα των ερωτικών σας, έχει μια αλλόκοτη και απότομη δράση, με αποτέλεσμα πολλές φορές, αυτός που δέχεται Άρεια αντίδραση να τρομάξει. Μετουσιώστε την ποιότητα του “πολέμιου” Άρη σε ευχάριστη σεξουαλικότητα και δυνατή αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σχέση σας βρίσκεται σε ένα στάδιο αρκετά ευνοϊκό κι ευαίσθητο. Τα συναισθήματα “πλημμυρίζουν” την ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά του δεσμού σας, είναι το ίδιο γλυκιά. Μπορώ να πω πως είστε σε καλό δρόμο. Το “μελανό” σημείο του “καιρού”, είναι ο Άρης από τον Υδροχόο, σε όψη τετραγώνου με το ζώδιο σας. Η επιρροή του είναι δύσκολη και πολλές φορές, αν αφήσουμε ανεξέλεγκτα τα νεύρα μας, καταστροφικό, ειδικά για το 1ο 10ήμερο του ζωδίου. Εσείς, πραγματικά πρέπει να είστε προσεκτικοί στις εντάσεις και τις διαφωνίες. Κι αν καταφέρετε να περάσετε αυτόν τον ύφαλο, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα απολύτως. Ωστόσο, η ηρεμία και η διαλλακτικότητα, είναι μια θετική αντίδραση στα γεγονότα.

Διχασμένη η διάθεση σας σε σχέση με την κινητικότητα των αισθηματικών σας περιπετειών. Από την μια η ευαίσθητη πλευρά σας, νοιώθει χτυποκάρδι, συγκίνηση και “καημό” για κάποιο πρόσωπο. Από την άλλη, η “πολεμική” διάθεση, ίσως σας κάνει απότομους και ενίοτε “τρομοκράτες” όταν πλησιάζετε νέα πρόσωπα για γνωριμία. Η αλήθεια είναι, πως δεν είστε οι “άγριοι” του ζωδιακού, κι αυτό το λέω για όσους θεωρούν τους Σκορπιούς κακούς. Δυστυχώς η άγνοια είναι σοβαρό ζήτημα και πολλές φορές επικίνδυνη. Ωστόσο, βγάλτε τον γλυκό σας εαυτό, γιατί η γοητεία σας είναι δεδομένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπαίνετε σε μια εβδομάδα υπερβολής και καχυποψίας. Οι διαμάχες και οι διαφωνίες, αν μείνουν ανεξέλεγκτες, μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές με τον σύντροφο σας. Χαμηλώστε τους τόνους όσο γίνεται για να μην φέρετε σε δύσκολη θέση το ταίρι σας και προσπαθήστε να είστε περισσότερο διπλωμάτες και διαλλακτικοί, ώστε να σώσετε την κατάσταση. Στις 20/6 γίνεται μια αντίθεση Αφροδίτης-Άρη. Ως όψη σημαίνει ζήλια, αντιπαλότητα, τσακωμός, κι ενίοτε τάσεις βίας. Επειδή λοιπόν κι εσείς μερικές φορές, “αρπάζετε” εύκολα, καλό θα είναι να αποφύγετε την “συμμετοχή” σε τέτοιου είδους παιχνίδι.

Οι ελεύθεροι Τοξότες, δείχνετε ένα ατίθασο και ορμητικό εαυτό, όταν πρόκειται για κάτι καινούργιο. Αυτό αφορά φυσικά αυτήν την εβδομάδα με αυτές τις όψεις. Αξίζει όμως να θυμάστε πως και οι άλλοι ίσως να έχουν μια ατίθαση προσωπικότητα, οπότε μπορεί να τα βρείτε “σκούρα” αν έχετε μια αγενή συμπεριφορά. Επιλέξτε την ευγένεια και θα διαπιστώσετε πως παίρνετε “πόντους” για την άψογη συμπεριφορά σας, κατά συνέπεια, κερδίζετε την “μάχη” της διεκδίκησης. Το ξέρετε πως αν θέλετε, είστε ικανοί να καταφέρετε το ακατόρθωτο.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοντοζυγώνει το διάστημα που για έναν περίπου μήνα θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε τον άνθρωπο σας περισσότερο. Οι δοκιμασίες που περνάτε, ομολογουμένως είναι πολλές, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είστε από τα “ατομάκια”    που το βάζουν κάτω. Είναι βασικό να επιστρατεύσετε όσο μπορείτε την απόλυτη ηρεμία που σας διακατέχει. Η λογική και η η σταθερότητα σας, είναι δυνατοί σύμμαχοι στην καλή σας συμπεριφορά που ενισχύει το καλό κλίμα με το ταίρι σας. Μια έκφραση ζήλιας τόσο από εσάς, όσο και από τον δεσμό σας, αν χειριστείτε σωστά αυτό το συναίσθημα, θα μπορούσε να προκύψει κάτι πολύ καλό.

Μερικές αμφιβολίες βασανίζουν το μυαλό σας, για το αν είστε επιθυμητοί από συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτό ομολογουμένως είναι βασανιστήριο. Ανήκετε άλλωστε στην ομάδα ανθρώπων, που προτιμάτε να ξέρετε την αλήθεια, κι ας είναι πικρή. Αρκεί να ξέρετε τι εντύπωση κάνετε, κι ας είναι η χειρότερη. Με την διαφορά πως τα αισθηματικά σας παίρνουν φόρα και θα βιώσετε ικανοποιήσεις. Ίσως μερικοί από εσάς, να γίνετε το “μήλο της Έριδος”  χωρίς καν να το προκαλείτε. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Το σίγουρο είναι πως επικρατεί μια έντονη κινητικότητα και σε μερικές περιπτώσεις, προκύπτει σεξ, μετά από διαφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ όμορφα ξεκινάει η εβδομάδα σας, με γλυκιές κουβέντες, συναισθηματικές σκέψεις και πολύ αγάπη με τον άνθρωπο σας. Απέραντες συζητήσεις- το αγαπημένο σας σπορ- που σας κάνουν να νοιώθετε μια πληρότητα με το ταίρι σας. Είναι γεγονός, πως η συζήτηση ανάμεσα στο ζευγάρι, είναι το Α και το Ω μιας σχέσης, οπότε η περίοδος αυτή φαίνεται αρκετά ενισχυτική για την αγάπη και την συντροφικότητα. Κάποιες ζηλίτσες που θα δεχτείτε ή θα κάνετε, δεν είναι κάτι το σοβαρό, εκτός αν σας πιάσει η καχυποψία σας. Παραδεχτείτε πως είστε κατά διαστήματα καχύποπτοι σε βαθμό που θα παρακολουθήσετε τον άνθρωπο σας.

Έχετε βάλει στόχο ένα άτομο και χρειάζεστε να μάθετε περισσότερα πράγματα για το ποιόν του. Βλέπετε, η ανασφάλεια σας ακολουθεί πάντα, ακόμη και στα πιο απλά πράγματα. Ίσως κάποιοι να σκεφτούν, πως ο Υδροχόος είναι οκ, είναι large και δεν θεωρείται καχύποπτο άτομο. Όσοι δεν γνωρίζουν πως η φύση σας είναι κατά βάση μυστική-λόγω αντισκιάς- επομένως μπορεί άνετα να μπει στο τριπάκι της παρακολούθησης. Ωστόσο να ξέρετε πως το πρόσωπο που θέλετε, ενδιαφέρεται κι αυτό για σας.

 ΙΧΘΥΕΣ: Φαίνεται πως στον δεσμό σας κλονίζεται κάπως η εμπιστοσύνη και θα σας κάνει την ζωή σας δύσκολη ο σύντροφος σας, επηρεασμένος από μια κακοήθεια όπου θα βγάλει μεγάλη ζήλια. Μείνετε σε κατάσταση ηρεμίας, προκειμένου να πειστεί πως δεν τρέχει τίποτα ύποπτο και πως για το μόνο πρόσωπο που ενδιαφέρεστε, είναι το ταίρι σας. Μπορείτε με την ψυχραιμία να καταφέρετε να “μαλακώσει” ο θυμός και να νοιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην αγκαλιά σας. Από την επόμενη εβδομάδα που θα περάσει ο Ήλιος στον Καρκίνο, θα είστε σε μεγαλύτερη εύνοια στην σχέση σας, αλλά πάντα να είστε προσεκτικοί στα άτομα που εμπιστεύεστε.

Σε νέες περιπέτειες ετοιμάζονται να μπουν τα αδέσμευτα “ψαράκια”, χρησιμοποιώντας κατά βάση, μια ευγενική “γλώσσα” και κάπως ντροπαλή. Αυτό το στυλάκι, αρέσει σε πολύ κόσμο και εδώ που τα λέμε είναι το δικό σας χαρακτηριστικό. Η χαριτωμένη γλυκύτητα κι ευγένεια που θα βγάζετε προς τα έξω, θα γίνει “ανάρπαστη” από θαυμαστές, που θα εντυπωσιαστούν. Βλέπετε, το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων, χρησιμοποιεί το “θράσος” ως εξυπνάδα. Εσείς, βαδίζετε με την κινέζικη παροιμία που λέει πως “και ο χειρότερος άνθρωπος, αυτοκτονεί μπροστά στην ευγένεια”. Γνωμικό που με βρίσκει φανατικό οπαδό.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.