Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-6-2018

Κριός : Μην δείχνετε σε κανέναν αυτές τις ημέρες την αγωνία σας, για τα ερωτικά σας θέματα. Όλοι έχουν σχετικά ζητήματα, και εσείς σίγουρα δεν είσαστε οι εξαίρεση. Βρείτε τις σωστές λύσεις
Ταύρος : Κάποιες καταστάσεις μέσα στην σχέση σας, έχουν τελματώσει και το μόνο που σας απομένει, είναι να μιλήσετε πιο καθαρά στον αγαπημένο σας, για αυτά που θέλετε.

Δίδυμοι : Παραμελείτε αρκετά την εργασία και την κοινωνική σας ζωή, απλά και μόνο για να ζήσετε σε όλο του το μεγαλείο, αυτόν τον νέο έρωτα. Σας έρχονται πολλά παράπονα.

Καρκίνος : Πολλά τα απωθημένα που έχετε για το πρώην σας. Υπάρχει εδώ και καιρό, μια ψυχολογική ανάγκη να του μιλήσετε και να του πείτε, ότι τόσο καιρό δεν του είχατε αναφέρει.

Λέων : Είσαστε απορροφημένοι για να λύσετε πολλά από τα οικονομικά – νομικά σας προβλήματα, και μάλλον δεν ακούτε – αφουγκράζεστε τις ερωτικές ανάγκες του συντρόφου σας.

Παρθένος : Έχετε κάποια ζητήματα μέσα στον δεσμό σας, που θα πρέπει να περιμένουν κάποιες εβδομάδες ακόμη. Το παρελθόν θα πρέπει να κλείσει και μετά να πάρετε προτεραιότητα εσείς.

Ζυγός : Οι νέες γνωριμίες που έχουν βγει στον δρόμο σας, δεν σας έχουν ακόμη τραβήξει το ενδιαφέρον. Μάλλον δεν έχετε ακόμη φύγει, από το παρελθόν και τις ιστορίες του.

Σκορπιός : Δείχνετε πια στον άνθρωπο σας, την απόλυτη σας εμπιστοσύνη και αυτό, τον κάνει να θέλει να ζήσει και να περάσει μαζί σας,  πολλές ακόμη νέες εμπειρίες.

Τοξότης : Μην επιτρέπετε στις μεγάλες σας ανασφάλειες, από όπου και αν προέρχονται να σας διακόπτουν την χαρά που ζείτε και προσφέρετε μέσα στον δεσμό σας.

Αιγόκερως : Έχετε κρατήσει μέσα σας πολλά και έχει έρθει το κατάλληλο διάστημα για να τα εκφράσετε στον άνθρωπο σας, ακόμη και στα κοντινά του περιβάλλοντα. Αντιδράσεις δεν θα υπάρξουν.

Υδροχόος : Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται ότι θα σας φορτίσει, και θα πρέπει να το συζητήσετε με το ταίρι σας, για να λάβει και τέλος. Πάντως σίγουρα οι διακοπές, θα σας ξαναβάλουν στην καλή σας διάθεση.

Ιχθείς : Μέσα στον χώρο που δουλεύετε, υπάρχει προσωπικός ανταγωνισμός όχι υποχρεωτικός συναδελφικός. Μην δίνετε και πολλή σημασία και κρατήστε χαμηλούς τόνους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.