Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-6-2018

Κριός : Θέλετε να προσπεράσετε, τις καταστάσεις του παρελθόντος. Αυτό θα πρέπει και να συνοδεύεται και από την δική σας στάση και νοοτροπία, στο τώρα.
Ταύρος : Δεν έχετε χρόνο…για άλλο πόνο! Αν τελικά η απόφαση σας, είναι ότι αυτός ο σύντροφος που έχετε κοντά σας, δεν σας αξίζει, απλά φύγετε από την σχέση.

Δίδυμοι : Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτήν την εποχή, είναι να μην μιλάτε για το παρελθόν σας, σε κανέναν. Δεν είναι ο σωστός τρόπος, για να το ξεπεράσετε.

Καρκίνος : Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο από άλλες πιο σημαντικές καταστάσεις της ζωής σας, για να προσπαθείτε να είστε με τον σύντροφο σας, και αυτός να μην το εκτιμά.

Λέων : Έχετε με την δική σας θέληση, απομακρυνθεί από άτομα που δεν είναι και τόσο ταιριαστά σε αυτά, που εσείς ζητάτε από την ζωή σας, και τον καιρό.

Παρθένος : Μην ξοδεύετε πολλά και μην είστε υπερβολικοί, μόνο και μόνο για να δελεάσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μπορεί να έχει περισσότερα από εσάς.

Ζυγός : Οι κύκλοι με το παρελθόν, από τις 19/06 και μετά θα ανοίξουν και πάλι. Οικονομικές υποθέσεις ίσως και ξεχασμένες, θα σας αποδώσουν χρήμα και δικαίωση.

Σκορπιός : Θέλετε αν είναι δυνατόν, και τώρα να τα παρατήσετε όλα και όλους, και να φύγετε από την πεζή καθημερινότητα σας. Φτιάξτε τα πλάνα σας, και κάντε το.

Τοξότης : Είσαστε ελκυστικοί στα μάτια, κάποιου νέου γνωστού – φίλου σας και μάλλον ήδη σας έχει ερωτευτεί. Θα μάθετε ποιος είναι μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αιγόκερως : Ο άνθρωπος σας, θέλει να σας παρουσιάσει και να σας αναλύσει αυτά που έχει μέσα στα πλάνα του, για τις δράσεις σας, μέσα στο Καλοκαίρι.

Υδροχόος : Οι προσωπικές σας εκτιμήσεις, είναι ότι ο πρώην σύντροφος σας, δεν θα επιστρέψει. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, αυτό θα καταρριφθεί προς μεγάλη σας χαρά. 

Ιχθείς : Μια έκπληξη σας περιμένει στην εργασία σας. Προαγωγή ή αλλαγή θέσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τσέπη σας, θα γεμίσει πιο πολύ και το συναδελφικό κλίμα θα είναι καλύτερο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.