Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 11/6 εως 17/6/2018

Ο Ήλιος παραμένει στους Διδύμους. Οι τάσεις που επικρατούν, είναι επικοινωνία, μετακινήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα. Αυτό κατά βάση μας αφορά όλους. Ο Άρης στον απρόβλεπτο Υδροχόο, θα δυσκολέψει αρκετά τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ακόμη και μερικούς Υδροχόους). Σημάδι πως οι εντάσεις και οι διαφωνίες, βρίσκονται στο κύριο “μενού” του σταθερού σταυρού. Είναι βασικό να υπενθυμίσουμε, ότι το ζώδιο του Υδροχόου αναφέρεται και σε φιλίες, οπότε αυτή η θέση φανερώνει ενδεχομένως τσακωμούς με φιλικά πρόσωπα. Συνοπτικά, μιλάμε για μια εβδομάδα σχετικά καλή και δύσκολη, με μια νέα Σελήνη που ωθεί σε περισσότερες επικοινωνίες. Ειδικά προς το σαββατοκύριακο μια αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, φέρνει περιορισμένες επικοινωνίες, ή εμποδισμένες, γι αυτό αν μπορέσετε να αποφύγετε μια ακραία συζήτηση, κάντε το.
ΚΡΙΟΣ: Έχετε μια απογοήτευση, που μπορεί να είναι απλά από παρεξήγηση. Κάτι σας είπε, κάτι είπατε, που οδήγησε στην απόλυτη σύγχυση. Τώρα το ανήσυχο πνεύμα σας φτιάχνει ιστορίες με “δράκους και αγρίους”. Δεν υπάρχει λόγος να “φαντάζεστε”τι μπορεί να εννοούσε. Απλώς ρωτήστε ευθέως. Μόνο έτσι θα διαπιστώσετε πως το πρόβλημα είναι αποκλειστικά παγίδα του μυαλού. Εξηγηθείτε και αιτήστε το ίδιο και από το ταίρι σας. Επειδή δε, το τέλος της εβδομάδας, υποδηλώνει κάποια σχετική απόσταση, φροντίστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί χωρίς αυταρχισμό.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου δεν μπορώ να πω πως έχετε και μεγάλα κέφια, παρόλα αυτά η διάθεση για επικοινωνία με χιούμορ, θα σας βγει σε καλό. Η νέα Σελήνη που θα γίνει στον “χαρούμενο” Δίδυμο, μπορεί να βγάλει αρκετά καλά στοιχεία, σε νέες γνωριμίες. Παρατηρείστε, πως θα σας βγαίνει έντονα μια διαίσθηση ή ένστικτο, που θα σας καθοδηγεί στο κατάλληλο άτομο, σε μια μορφή ευχάριστης εκδήλωσης φλερτ, χωρίς πολλές υποσχέσεις και χωρίς πίεση. Κάτι που για τώρα τουλάχιστον, το ζητάτε κι εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα είχατε μερικές δοκιμασίες στην ερωτική σας ζωή, με το μόνιμο ταίρι σας. Πολλές οι ανασφάλειες, ακόμη περισσότερη η αγωνία, όπου ως αποτέλεσμα, βγήκαν οι διαφωνίες στην επιφάνεια και προκλήθηκαν παρεξηγήσεις. Όσοι καταφέρατε και διατηρήσατε ισορροπίες σημαίνει πως ξεπεράσατε τον “κίνδυνο” . Οι υπόλοιποι με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα δείτε την διάθεση σας να αποκτά μια αισιοδοξία, γεγονός που λειτουργεί “καταλυτικά” απέναντι στα προβλήματα. Θα παρουσιαστεί η ευκαιρία συνεπώς, να λυθούν τα κακώς κείμενα και να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας.

Οι αδέσμευτοι, ομολογουμένως είχατε κάποιες μέρες μια τάση θλίψης και υπεραισθησίας, συνοδευόμενες από “πινελιές” πεσιμισμού. Το ρομαντικό στοιχείο όμως, δεν έλειψε, άρα κάνατε και πολλά όνειρα από μια ζωή γεμάτη έρωτα και από μια πιθανότητα σοβαρού δεσμού. Την Πέμπτη η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα. Θεωρώ πως είναι ευεργετικό για την αισθηματική εξέλιξη σας, αφού μιλάμε για πλανήτη σε ζώδιο της φωτιάς, επομένως μεγαλύτερη εκδήλωση αγάπης ή περισσότερες ευκαιρίες, να περάσετε όμορφες στιγμές, με κάποιο άτομο καινούργιο στο “κουρμπέτι”.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρισκόμαστε ακόμη στον “μήνα” σας. Κι αφού “παίζετε” στην “έδρα” σας, φαίνεται πως έχετε το πλεονέκτημα της επιβολής, απέναντι στο πρόσωπο που συνδέεστε. Ωστόσο, καθώς διαπιστώσατε και ο δεσμός σας δείχνει έναν καλό χαρακτήρα και “υπάκουο”. Έτσι, διανύετε ένα διάστημα αρμονίας, όπου μπορείτε να εκφραστείτε ανάλογα με την συναισθηματική σας κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό να “εκμεταλλευτείτε” τη νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σας, για να προωθήσετε την πρόταση σας στη σχέση σας, με σκοπό την βελτίωση μεταξύ σας. Το σαββατοκύριακο αποφύγετε τις “βαριές” κουβέντες, μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδο.

Οι “singles” Δίδυμοι, διατηρούν το κέφι τους και την καλή τους διάθεση. Έτσι θα εξορμήσουν προς “ανεύρεση” συντρόφου, επιστρατεύοντας την γοητεία τους. Μεγαλύτερες πιθανότητες να παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία για γνωριμία, είναι από την Πέμπτη και μετά, όταν η Αφροδίτη περάσει στον Λέοντα, τον γαλαντόμο, αρχοντικό και εξωστρεφή. Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο σε αυτή τη θέση της Αφροδίτης, είναι πως οι νέες επαφές θα γίνουν σε χώρο θεάματος, κατά πάσα πιθανότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεγάλη περισυλλογή σας απασχολεί για λίγο ακόμη, σχετικά με την σχέση σας και την εξέλιξη της. Είναι λογικό να σας παρουσιάζονται φοβίες ορισμένες φορές, δεδομένου ότι η αντίθεση του Πλούτωνα στο ζώδιο σας, είναι μια έντονη παρουσία, που προκαλεί τέτοιου είδους συναισθήματα. Ωστόσο σας βάζει στην διαδικασία να αναλύσετε με λεπτομέρεια την τρέχουσα κατάσταση και να χειριστείτε με σωφροσύνη αυτά που ακολουθούν. Γενικά, η οποιαδήποτε πρόκληση, μπορεί να μας αγχώνει, αλλά αν την χρησιμοποιήσουμε σωστά, θα έχουμε άριστα αποτελέσματα.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου παραδόξως, φαίνεται να γίνονται πιο ορμητικοί και με ένα ιδιαίτερο θάρρος, που ουσιαστικά δεν χαρακτηρίζει το ζώδιο του Καρκίνου. Διότι συνήθως, είστε χαμηλών τόνων, ευαίσθητοι και αθόρυβοι. Όμως τώρα, σαν να έχετε “μεταλλαχτεί” κι αυτό γιατί ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης πλανήτης του ερωτικού σας τομέα, βρίσκεται σε ένα απρόβλεπτο ζώδιο, που πολλές φορές, ακόμη κι αυτοί που βιώνουν την φύση του Άρη στον Υδροχόο, δεν πιστεύουν την δική τους συμπεριφορά. Η έντονη φιλική διάθεση σας, θα σταθεί βοηθητική απέναντι στο αντίθετο φύλο.

ΛΕΩΝ: Η σχέση σας βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο. Είναι κατάλληλος καιρός να σοβαρέψουν τα πράγματα με τις καλύτερες προϋποθέσεις Συζητήσεις που έχουν να κάνουν με πολύ προσωπικά ζητήματα του ζευγαριού, θα βοηθήσουν στη λύση προβλημάτων, ακόμη και του παρελθόντος. Κοινοί στόχοι, σχέδια σε συνεργασία, ακόμη και μια πιθανότητα διακόσμησης του χώρου, τείνει να σας βρει σύμφωνους και τους δύο. Μερικές σχέσεις που είχαν “λιμνάσει” για καιρό, μπαίνουν σε καινούργια τροχιά. Η απόφαση για αναθεώρηση και ανανέωση, είναι από κοινού, οπότε δεν πρόκειται να υπάρχει διαφωνία.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, έχουν ανάγκη συνύπαρξης με ένα μελλοντικό σύντροφο. Γι αυτό το λόγο, αποφασίζουν να ξεκινήσουν πιο έντονη κοινωνική ζωή και μέσα από φιλικές σχέσεις, κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ευχάριστες προοπτικές. Ειδικά από την Πέμπτη που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λεοντή, θα υπάρχει έντονη διάθεση για αγάπη και δεν θα μείνουν ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες. Θα δώσετε μεγάλη σημασία στην εξωτερική σας εικόνα και θα κάνετε τα πάντα για να νοιώσετε όμορφοι και με σιγουριά. Όσοι ξεκινήσουν λοιπόν τώρα κοντά μια μορφή σχέσης, αυτή θα διατηρηθεί κρυφή για κάποιο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα γίνουν πολλές συζητήσεις με τον-την σύντροφο σας, ώστε να επιλυθούν παρεξηγήσεις. Για μερικούς είναι αλήθεια, πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά στην σοβαρή τους σχέση, κι αυτό κρατάει κάποιους μήνες τώρα. Ο ανάδρομος Κρόνος στον τομέα της αγάπης, συμβολίζει παλαιότερες συμπεριφορές, που από όσο φαίνεται, ή βρίσκονται σε επανάληψη, ή θα έρθουν στο φως γεγονότα που “αμαυρώνουν” τη σχέση. Καλό είναι να διατηρήσετε ψυχραιμία και να παραδεχτείτε με γενναιότητα και ειλικρίνεια τα λάθη σας. Αυτό από μόνο του, οδηγεί σε ισορροπία.

Ο συντηρητισμός που επικρατεί πολύ έντονα στους αδέσμευτους Παρθένους, δημιουργεί μια απόσταση ανάμεσα σε εσάς και στην παρουσία πιθανού νέου προσώπου στη ζωή σας. Καθώς φαίνεται οι εμπειρίες σας τα τελευταία χρόνια, σας έχουν κάνει πιο “μαγκωμένους” στην έκφραση και στην εκδήλωση ενδιαφέροντος. Ωστόσο, για τώρα είναι καλύτερα να μη κάνετε επαφές και κυρίως προς το σαββατοκύριακο, γιατί τα “πνεύματα” θα είναι οξυμένα και θα επικρατεί μια διάχυτη παγωμένη διάθεση. Σε μερικές περιπτώσεις, υπάρχει πρόσωπο από το παρελθόν που κάνει την εμφάνιση του, σε μια νέα προσπάθεια να τα βρείτε.

ΖΥΓΟΣ: Με απρόβλεπτες διαφωνίες που δεν έχουν βάση, αντιμετωπίζεστε με τον σύντροφο σας, με αμοιβαία συμπεριφορά. Επικρατεί ένα “αλαλούμ”  αντιλήψεων που συμβαδίζει με την “φωναχτή” αντίρρηση σας, κι αν καθίσετε να το σκεφτείτε δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Επειδή σας προκύπτει αυτός ο εκνευρισμός, ίσως να είναι καλύτερα να το εκφράσετε δημιουργικά και όχι για να δείτε ποιος  φωνάζει περισσότερο. Από μια άλλη άποψη, ο-η σύντροφος σας , έχει να αντιμετωπίσει μεγάλες εντάσεις από φιλικό κύκλο, οπότε πρέπει να συμπαρασταθείτε. Είναι άλλωστε στο DNA σας η συντροφικότητα και η ευγενική υποστήριξη.

Οι ελεύθεροι Ζυγοί βρίσκονται σε μια αλλιώτικη πραγματικότητα, από εκείνη που είχαν συνηθίσει τα περασμένα 7 περίπου χρόνια. Θέλουν να βγουν, να φλερτάρουν, να διεκδικήσουν, να αστειευτούν, αλλά κάτι συμβαίνει τελευταία στιγμή και προκύπτουν παρεξηγήσεις. Προσέξτε φίλοι μου, μήπως εσείς κάνετε τελικά την λανθασμένη επιλογή ή μήπως δεν συμβαδίζετε με την ροή της εποχής, με αποτέλεσμα να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που επιδιώκετε. Ερευνήστε λίγο το “σήμερα”  και τις τάσεις του και μην αρνείστε πεισματικά την πρόοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απο την στιγμή που μπήκε ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες το 2012-2026, ξεκινήσατε μια διαδικασία εξιδανίκευσης του συντρόφου ή το εντελώς αντίθετο άκρο, συνειδητοποιήσατε πως είχατε κάνει λάθος. Είναι η στιγμή που αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να έρχονται στην επιφάνεια τα θετικά και τα αρνητικά της σοβαρής σας σχέσης, οπότε τώρα μπαίνετε στην διαδικασία των αποφάσεων. ΑΝ δηλαδή αξίζει να κάνετε προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά ή αν απλά, ήρθε η ώρα της οριστικής ρήξης. Βέβαια, ο Ποσειδώνας δεν είναι ο καταλληλότερος πλανήτης για μια διάφανη και καθαρή εικόνα. Η “θολή” του μορφή, δίνει αοριστίες. Αν όμως πρέπει για τον άλφα ή βήτα λόγο να παραμείνετε στην σχέση, τότε χρησιμοποιήστε την ευαίσθητη φύση του Ποσειδώνα και δείξτε την τρυφερότητα σας.

Οι αδέσμευτοι φίλοι Σκορπιοί, κι όσοι είναι γεννημένοι το 2ο και 3ο 10ήμερο, νοιώθετε πολύ έντονο ρομαντισμό. Μάλιστα θα “πιάσετε” τον εαυτό σας να νοσταλγεί κάποιες εποχές “μπαρόκ” αλλά και τις εποχές της αθωότητας και της αγνότητας. Έτσι, η διάθεση σας θα είναι να ζήσετε έναν ρομαντικό έρωτα και αυτή η περίοδος, έχει όλα τα φόντα να σας παρουσιαστούν τέτοιου είδους γνωριμίες. Προτείνω, οι γεννημένοι το 1ο 10ήμερο, να είναι πιο προσεκτικοί στις επιλογές τους, εφόσον ο Άρης από τον Υδροχόο, θα έχει απρόβλεπτες προκλήσεις και εντάσεις, ακατάλληλες για δημιουργία σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διανύετε ένα διάστημα επικοινωνιακό με το πρόσωπο που συνδέεστε και μπορώ να πω αρμονικό. Υπάρχουν βέβαια και οι διαφωνίες μεταξύ σας -δεν είστε και τα πιο ήσυχα παιδιά- αλλά όπως κι εσείς πιστεύετε, οι “κοντρίτσες” νοστιμίζουν την σχέση και δεν σας κάνουν να βαριέστε. Με την νέα Σελήνη, μπαίνετε σε μια περίοδο όπου θα μπορέσετε να κινηθείτε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σε κοινά σχέδια και ενδιαφέροντα. Ομολογουμένως, θα δείτε μερικές καλές προοπτικές να παρουσιάζονται, που θα λειτουργήσουν ως “πανάκεια” για τον δεσμό σας. Προς το σαββατοκύριακο να είστε όσο μπορείτε, λιγότερο ομιλητικοί. Δεν ευνοούνται συζητήσεις.

Από τους ελεύθερους Τοξότες, αυτοί που θα δυσκολευτούν αυτήν την εβδομάδα, είναι οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο του ζωδίου. Κι αυτό, όχι επειδή δεν θα λειτουργήσει η γοητεία τους, αλλά επειδή θα είναι παραπάνω ορμητικοί από όσο πρέπει. Η κοινωνική συμπεριφορά, αν συμβαδίζει με ευγένεια και χιούμορ, είναι ότι καλύτερο για να υπάρχει ανταπόκριση. Επιστρατεύστε την καλή σας διάθεση, το χαμόγελο σας και την θετικότητα σας και σας υπόσχομαι, πως θα γοητεύσετε πολύ κόσμο.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πήρατε μια ιδέα για το πως θα κυλήσει το ερχόμενο διάστημα, από την θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Σας έκανε να εκφράζεστε περισσότερο ρομαντικά και γλυκύτητα, στο πρόσωπο που συνδέεστε. Φυσικά, την Πέμπτη που η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Λέοντα, όλο αυτό το ρομαντικό στοιχείο, θα εξελιχθεί σε κάτι “γενναίο”. Η “γαλαντόμα” συμπεριφορά σας και η μεγαλοπρεπής συμπεριφορά σας, θα δώσει μια ευχάριστη πινελιά αγάπης ανάμεσα σας. Αυτό θα είναι ευεργετικό, ειδικά για τον επόμενο μήνα, που θα παρουσιαστούν πλανητικές δυσκολίες.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διανύοντας μια περίοδο με απόλυτη ευαισθησία και συναισθηματική “ατονία”, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω, πως από την Πέμπτη, όλο αυτό αλλάζει. Η Αφροδίτη στον Λέοντα, θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και πιο άφοβους, στο να εκφράσετε τον θαυμασμό σας ή την συμπάθεια σας, σε ένα πρόσωπο που ας έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Αφήστε πίσω λοιπόν τους δισταγμούς και προχωρήστε με θαυμαστό παράστημα, να δώσετε και να πάρετε αγάπη. Πρακτικά, αρκετοί από εσάς, θα μπουν στην διαδικασία δημιουργίας δεσμού. Η ποιότητα της σχέσης φαίνεται θετική, αρκεί να διατηρήσετε σε “ρελαντί” την συμπεριφορά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διάθεση υπερευαισθησίας θα έχετε με το άτομο που συνδέεστε. Ο Άρης, αν και δυναμικός πλανήτης, εκτός από νεύρα και ένταση, φέρνει και νευρικότητα, που συχνά οφείλεται σε μια άβολη κατάσταση, όταν δεν ξέρει ο άνθρωπος πως πρέπει να φερθεί. Έτσι, φανερώνεστε με ένα πρωτότυπο στυλ- Υδροχοίσιο κόλπο- εκδηλώνοντας με δυναμικό συναίσθημα στον-την σύντροφο σας, την δική σας αγάπη. Γιατί μη γελιόμαστε. Ο Υδροχόος, έχει πάντα έναν δικό του τρόπο να αγαπάει. Και μεταξύ μας, αυτή είναι η γοητεία του.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα “εκδράμουν” με δυναμισμό και με το ιδιότυπο χιούμορ τους, προκειμένου να “δελεάσουν” το αντίθετο φύλο. Η δική τους προσέγγιση, είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Φυσικά και δεν ανήκετε στην “στυλιζαρισμένη” ομάδα συντρόφου. Με αυτόν τον περίεργο αλλά ενδιαφέροντα τρόπο, κάνετε την δική σας εξόρμηση. Ατέλειωτες συζητήσεις, όπου αυτό το διάστημα, θα προβάλλετε συχνά την κρυμμένη σας ευαισθησία. Το σαββατοκύριακο δεν ευνοεί για εξηγήσεις και επικοινωνίες, γι αυτό αναβάλλετε το, αν έχετε πρόγραμμα να κάνετε κίνηση.

 ΙΧΘΥΕΣ: Νοσταλγική και άκρως συναισθηματική διάθεση, σας φέρνει μνήμες από παλιά. Θυμάστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και μοιράζεστε τις σκέψεις μαζί του. Η γλυκύτητα, εκτός που είναι το δικό σας στυλ, αφορά και το ταίρι σας, οπότε έχετε δυνατές εκδηλώσεις αγάπης, που θα σταθούν βοηθητικές να βελτιωθεί η κατάσταση μεταξύ σας. Μια προοπτική να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε αφορά κάποιο πρακτικό σκοπό, είτε οικονομικό ή οτιδήποτε άλλο, θα δώσει μια νοστιμιά και θα διατηρήσει το σασπένς ανάμεσα σας. Εδώ που τα λέμε, όταν το ζευγάρι έχει παρόμοια ενδιαφέροντα, έρχεται πιο κοντά.

Οι ελεύθεροι Ιχθύες, με μια πιο φιλελεύθερη τάση, αποφασίζετε να κάνετε κάποιες επαφές, με σκοπό ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η νέα Σελήνη είναι κατά κάποιο τρόπο ενισχυτική. Επιτρέπει να γίνουν καινούργια πράγματα, νέες συναντήσεις, μια ανανέωση και δίνει σωστή ώθηση στα γεγονότα. Όμως, καθώς φαίνεται, αυτό είναι αποτέλεσμα, μιας αρκετά δύσκολης εποχής, που είχατε περάσει πριν κάποιο καιρό. Η αλήθεια είναι, πως και με τον Δία από τον Σκορπιό, θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή, με αρκετά ενδιαφέροντες ανθρώπους και γιατί όχι, με σοβαρή προοπτική.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.