Ερωτοσκόπιο 11-6-2018

Στις 14 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα της Φωτιάς. Η παραμονή της σε αυτόν τον δύσκολο οίκο, θα φέρει μεγάλες τροποποιήσεις σε δεσμούς και συναισθήματα.
Μέχρι και τις 10 Ιουλίου που θα αναχωρήσει για την Παρθένο, θα έχουν υπάρξει και πολλές βελτιώσεις και στην γενικότερη οικονομική δράση – επιχειρηματικότητα των ζωδίων

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα δεχτούν επισκέψεις από φίλους και συγγενείς. Οι Κριοί, έχουν εκκρεμότητες,  με τον πρώην τους και κάποια οικονομικά θέματα που πρέπει να διευθετήσουν. Οι Ζυγοί, έχουν το προβάδισμα στην καρδιά του ατόμου που αγαπούν. Οι Καρκίνοι, αναζητούν έναν νέο και μόνιμο αισθηματικό σύντροφο. Οι Αιγόκεροι,  έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση,  με όλα αυτά που πράττουν στην ερωτική τους ζωή.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, δεν θέλουν άλλα μεγάλα λόγια, παρά μόνο πράξεις και αλήθειες. Οι Δίδυμοι, έχουν δυσαρεστηθεί, από κάτι που τους έχει αναφέρει ο άνθρωπος τους. Οι Τοξότες θέλουν να βάλουν στον πάγο κάποια φλερτ από την εργασία τους. Οι Παρθένοι, δεν ξεχνούν όσο ερωτευμένοι και να είναι, τους δικούς τους ανθρώπους. Οι Ιχθείς, θα λάβουν μεγάλες ανταμοιβές από το επάγγελμα τους.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ίσως δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι η σχέση τους, δεν πάει καλά. Οι Υδροχόοι, ανήκουν στους ευεργετημένους, που θα έχουν χρήμα και αγάπη, σε μεγάλες δόσεις. Οι Λέοντες, θέλουν να πάνε διακοπές εδώ και τώρα! Οι Ταύροι, θα περάσουν αυτές τις ημέρες, ανάμεσα σε καλούς φίλους. Οι Σκορπιοί, θέλουν να ανοίξουν, νέες επαγγελματικές πόρτες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.