Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-6-2018

Κριός : Έχετε κουραστεί πολύ αυτούς τους τελευταίους μήνες, και τώρα θα πρέπει να δρομολογήσετε τις διακοπές και την αναψυχή σας, είτε είστε  μόνοι, είτε μέσα σε δεσμό.
Ταύρος : Οι διαθέσεις του συντρόφου σας, δεν σας αρέσουν καθόλου. Υπάρχει μια κατάσταση που δεν μπορείτε να την αποκωδικοποιήσετε και μάλλον αυτό πια, σας κουράζει.

Δίδυμοι : Οι σχεδιασμοί σας είναι αυστηροί, και δεν θέλετε να χάσετε και αυτό το Καλοκαίρι αναμένοντας καταστάσεις – προσωπικότητες, που δεν είναι καν  στο παρόν σας.

Καρκίνος : Μια δύσκολη περίοδος για τον σύντροφο σας, σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα, που όμως από τις αρχές του Ιουλίου, θα λυθούν σιγά – σιγά.

Λέων : Σε οικονομικό επίπεδο, καλά τα έχετε καταφέρει. Ωστόσο, μην χαλαρώνετε και μην δέχεστε να κάνετε πράματα, που θα σας χαλάσουν τις στρωμένες σας ισορροπίες.

Παρθένος : Δύο άτομα, σας πολιορκούν και σας αρέσει. Το ένα είναι ήδη σε παράλληλη δέσμευση, και θα πρέπει να προσέχετε τι τάζετε και τι λέτε στον καθέναν.

Ζυγός : Δεν είστε εσείς, που θα κάνετε την ψυχανάλυση κανενός. Δεν είστε γενικότερα για χάσιμο χρόνου. Θέλετε έναν νέο σύντροφο που να είναι έτοιμος για όλα του.

Σκορπιός : Οι ελπίδες σας έχουν αρχίσει και σκιάζονται, από το πέρασμα του χρόνου, καθώς δεν βλέπετε την επιστροφή του ατόμου που θέλετε. Η νέα σελήνη 13/06, μια έκπληξη πάντως θα σας την κάνει.

Τοξότης : Αφήστε έξω από την ζωή σας, άτομα και καταστάσεις, που δεν μπορούν να εναρμονιστούν με τα δικά σας θέλω. Άλλωστε αυτήν την εποχή, οι περισσότεροι είστε ερωτευμένοι.

Αιγόκερως : Η κυριότερη αιτία, που με το ταίρι σας έχετε μόνιμους καυγάδες, είναι το οικονομικό, και το ξέρετε. Σκεφτείτε, τι περισσότερο μπορείτε να κάνετε για να το λύσετε.

Υδροχόος : Νέα επαγγελματική σχέδια, ήδη δομούνται μέσα στο μυαλό σας. Αυτό ίσως και να απαιτήσει ταξίδια, και πολύωρες συναντήσεις με συνεργάτες. Σηκώστε τα μανίκια.

Ιχθείς : Οι αναγεννητικές ενέργειες, που βλέπετε από το ταίρι σας, σας επιβεβαιώνουν ότι  όλα μπορούν να είναι και πάλι καλά, ασχέτως του παρελθόντος.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.