Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-6-2018

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Η κούτρα σας έχει ψείρες, και θα τις κατεβάσει! Οι ιδέες που έχετε θα μετατραπούν σε λύσεις, και εντός του Ιουνίου, θα έχετε και χρήμα για  να λήξετε προβληματικές καταστάσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :   Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δεν είστε ακόμη τόσο έτοιμοι, οικονομικά αλλά και ψυχολογικά, για να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση. Καλύτερα πρώτα, να λύσετε τα άλλα σας  προβλήματα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Αυτός ο έμμεσος πόλεμος, που σας  κάνουν οι φίλοι του συντρόφου σας, που μάλλον δεν σας έχουν πάρει με καλό μάτι από την αρχή, σας ενοχλεί. Μην δίνετε και τόση σημασία σε μικρότητες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Οι παρέες σας, έχουν πολλαπλασιαστεί και τώρα εσείς είστε πραγματικά μέσα σε κόσμο, που έχει να σας προσφέρει και νέες εμπειρίες. Μπορεί και έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Δεν κάνετε καλή διαχείριση συναισθημάτων, και άθελα σας ασκείτε υπερβολικά μεγάλη πίεση στο ταίρι σας. Είναι δικό σας αυτό το πρόβλημα, και πρέπει να το λύσετε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μάλλον έχετε χάσει τον δρόμο σας, με όλα αυτά τα καινούργια πρόσωπα που σας φλερτάρουν και σας τάζουν. Σίγουρα …από τα πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα αυτήν την εποχή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΖΥΓΟΣ :  ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δεν θέλετε ακόμη να μιλήσετε και να πείτε κάποιες πικρές αλήθειες στον άνθρωπο σας, που ξέρει ότι έχει κάνει απανωτά λάθη, αλλά δεν θέλει να τα διορθώσει.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η τύχη, θέλει να σας κάνει ένα μεγάλο δώρο. Μέσα στο 3ο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε μια ερωτική γνωριμία, που θα γίνει ο επόμενος μόνιμος σας σύντροφος.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Μέσα σε μια σχέση, δεν υπάρχουν συμβόλαια να δένουν κάποιον, αν κάποια στιγμή θέλει να αποχωρήσει. Όσο πιο άνετοι είστε εσείς, τόσο το καλύτερο για όλους.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Πρέπει να βάλετε σε μια τάξη την λογική και τα οικονομικά σας, καθώς μπροστά σας, έχετε πολλά ζητήματα που σας πιέζουν. Αργότερα ασχοληθείτε και με τα ερωτικά.

 Ερωτική Τύχη: 8/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η θετική πορεία της παρούσας αισθηματικής σας σχέσης, υποδηλώνει ότι μέχρι να λήξει η Καλοκαιρινή σεζόν, θα έχετε σκεφτεί μέχρι και την περίπτωση του γάμου.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είσαστε μέσα σε καλούς φίλους και εξαιρετικές επαγγελματικές επιτυχίες, που σας έχουν φτάσει και ουράνια. Ένας μόνο σύντροφος σας λείπει.

Ερωτική Τύχη: 10/10
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.