Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-6-2018

Σελήνη σε κενή πορεία από τα μεσάνυχτα έως τις 07:00
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παρατηρήσετε ότι την προσοχή σας πολιορκούν οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία κινούνται ομαλά, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα. Προσοχή να μη χάσετε την ψυχραιμία σας κατά τις απογευματινές ώρες.Σελήνη σύνοδος Ουρανός (08:14)

Η ρουτίνα στον εργασιακό σας χώρο σάς προκαλεί εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να γίνεστε απότομοι στους συνεργάτες ή/και στους συνεταίρους σας. Ενδεχομένως και λόγω της κόπωσης που νιώθετε, σήμερα η απόδοσή σας μπορεί να είναι αρκετά χαμηλή, εκτός και αν ασχοληθείτε με κάτι που απολαμβάνετε.Σελήνη σε κενή πορεία από τις 09:30 έως τις 17:15

Αυτές τις ώρες βρίσκεστε σε μία “κούνια” η οποία σας πηγαίνει μία στο απόλυτο συναίσθημα και μία στην τετράγωνη λογική. Όσο προχωρά η μέρα, θα δείτε ότι η λογική σας κερδίζει σημαντικό έδαφος, κάτι που θα σας συμβουλεύαμε να διατηρήσετε και για το υπόλοιπο της μέρας.Σελήνη τρίγωνο Κρόνος (ανάδρομος) (18:21)

Ανακτάτε επιτέλους τον αυτοέλεγχό σας, αντιμετωπίζοντας όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία και τα οικονομικά σας με εντυπωσιακή σύνεση, ψυχραιμία και λογική, ενώ ταυτόχρονα βρίσκετε λύσεις για θέματα που έρχονται από το παρελθόν σας.Σελήνη τετράγωνο Άρης (19:21)

Σήμερα έχετε μια έντονη αίσθηση ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν δείχνουν κατανόηση για τις ανησυχίες που εκφράζετε σχετικά με τα οικονομικά σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μικρές εκρήξεις θυμού και βιαστικές, από μέρους σας κινήσεις. Μη δράτε παρορμητικά.Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στη 7η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή σήμερα: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 7η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.