Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-5-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :
Μην κάνετε από τώρα κάτι υπερβολικά και μεγάλο για την σχέση που μόλις έχετε δημιουργήσει. Δείτε πρώτα και αναλύστε αν το αξίζει, και μετά κάντε πράξη τις σκέψεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Όλα έχουν βρει και πάλι τους ρυθμούς τους, που σας δίνουν και την καλή διάθεση για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, που είχε μείνει στο ξεχασμένο περιθώριο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Τα παιχνίδια με τον πρώην σας, σίγουρα δεν είναι φιλικά. Θέλετε με έναν έμμεσο τρόπο να καταλάβετε, αν ακόμη είναι μόνος, και αν έχει για εσάς ακόμη ενεργά συναισθήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Σημαντικό ρόλο στις επόμενες αποφάσεις του ανθρώπου σας, θα έχουν και οι δικές σας συμβουλές και απόψεις. Κινηθείτε γύρω από τα κοινά σας λοιπόν συμφέροντα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Ο σύντροφος  σας, αν και έχει βαρύ πρόγραμμα για όλο το επόμενο διάστημα θα ξεκλέβει ώρα … για να την προσφέρει σε εσάς και την σχέση σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Δεν έχετε διάθεση για αισθηματικούς συμβιβασμούς. Η καρδιά σας, έχει πληγωθεί και μάλλον είναι αδιανόητο, να εμπιστευτείτε και πάλι το ίδιο πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Ξέρετε ποια είναι η πλήρης αλήθεια από τη μεριά του ταιριού σας, αλλά θέλετε να σας την παραδεχτεί. Μετά από αυτό, ίσως και να πρέπει να βρείτε λύσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Είσαστε κάποιες φορές παραπάνω πιεστικοί και επίμονοι με την αισθηματική σας σχέση, και αυτό δημιουργεί καυγάδες και προβλήματα στον άνθρωπο ας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Οι παλιές εποχές έχουν λήξει. Ωστόσο κάποιος από το παρελθόν σας, θα έρθει μέσα σε αυτόν τον μήνα, να ζητήσει – να συζητήσει για να γίνετε ερωτικό ζευγάρι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Αν έχετε πραγματικά αναγνωρίσει το πρόσωπο το συντρόφου σας, το ιδανικό ταίρι, μην κάνετε κάποιο από τα γνωστά σας λάθη και τον χάσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Οι σκέψεις που έχουν γίνει από το ταίρι σας, είναι να περάσετε σε μια πιο επίσημη κατάσταση τον δεσμό σας, έτσι ώστε να μην σας ενοχλεί τίποτα από το παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Ζήλιες και καυγαδάκια, έχουν όλες οι αγάπες. Το ζητούμενο είναι να μην ξεφεύγουν από τα όρια, και γίνονται οδοστρωτήρας για τα ζευγάρια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.