Αστρολογικά Ερωτικά Tips 29-5-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :
Δεν είστε τα ζώδια που θα καθίσετε και φρόνιμα, αν σας τύχει και κάτι καλό ερωτικό στον δρόμο σας. Με τον Ιούνιο να σας προκαλεί σε όλα, εσείς κάντε τις σωστές επιλογές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Μην δίνετε και αναλυτικό λογαριασμό, σε τρίτα άτομα για το τι κάνετε μέσα στην σχέση σας. Δεν τους αφορά και δεν χρειάζεται να ξέρουν κιόλας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Στο κοντινό μέλλον οι περισσότεροι, του ζωδίου σας θα έχετε προτάσεις για καινούργια δουλειά. Αυτό θα απογειώσει και όλες τις επιθυμίες σας, που τόσο καιρό έμειναν χωρίς ολοκλήρωση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Η καθημερινότητα σας, έχει γεμίσει από ξεχωριστά άτομα, που σας κάνουν και πάλι να χαμογελάτε. Ίσως και κάποιος να σας ήδη έχει προκαλέσει τον έρωτα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Συμμαζέψτε τον χρόνο και τα μυαλά σας! Αυτή η σχέση που έχετε, το βλέπετε και εσείς μόνο προβλήματα σας δημιουργεί …και έχετε χάσει τελείως τον προσανατολισμό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Σαν ζευγάρι έχετε πλήξει από την καθημερινότητα σας. Μέσα στον νέο μήνα, θα πρέπει να εφεύρετε τους τρόπους, που θα σας κάνουν και πάλι να ανανεωθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα καλό πλάνο… και να κινηθείτε αυστηρά μέσα σε αυτό. Θα λυθούν σύντομα όλα τα οικονομικά σας προβλήματα και σε δεύτερο στάδιο, θα έρθουν και οι έρωτες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Ο ερωτισμός και η γοητεία που εκπέμπει ο υδάτινο σας ζώδιο, θα φέρει ζήλιες στον καινούργιο σας εραστή, που θέλει να του δώσετε υποσχέσεις αγάπης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Αυτή η επανασύνδεση και όλα τα γύρω - γύρω που προσπαθείτε, μάλλον και ήδη σας έχουν κουράσει. Βλέπετε και για ακόμη μια φορά, ότι μόνο εσείς το προσπαθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Δεν έχετε προς τον άνθρωπο σας, την απαιτούμενη εμπιστοσύνη για να πάτε αυτήν την σχέση, σε ένα πιο επίσημο – δεσμευτικό επίπεδο. Κάτι φταίει…και πρέπει να το βρείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Μεγάλα κέρδη, φήμη και καινούργιες συνεργασίες, σας έρχονται από τις επόμενες ημέρες, που θα σας κάνουν επιτέλους να ανακουφιστείτε από τα προβλήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Τα επαγγελματικά σας θα στρώσουν, και όλα θα έρθουν και πάλι στους ρυθμούς που εσείς επιθυμείτε. Επίσης και με τον άνθρωπο σας, θα είστε πολύ καλύτερα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.