Έρωτας κάτω από το φως της Σελήνης

Η Σελήνη σήμερα έρχεται για να παίξει τον βασικό της ρόλο αστρολογικά, μέσα στην ημέρα. Τώρα, βρισκόμαστε σε εκείνη την φάση κατά την οποία εμπιστευόμαστε άκριτα και κάνουμε λάθος εκτιμήσεις απέναντι στους άλλους, με την αντίθεση Σελήνης-Δία. Πάντως, το εξάγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα δίνει δύναμη, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, καθώς και φαντασία, στον έρωτα. Ας δούμε τα ζωδιακά ζεύγη.
Καρκίνος-Τοξότης: Προσοχή στις εντάσεις

Οι εντάσεις είναι πιθανόν να δημιουργηθούν. Ο Τοξότης πρέπει να καταφέρει να δει τις πιθανές παγίδες μπροστά του.

Λέων-Υδροχόος: Μυστικά

Εάν υπάρχον μυστικά μέσα σε αυτή τη σχέση θα κρυφτούν πιο εύκολα, όμως αυτή η ευκολία οδηγεί τελικά μόνο στο να γίνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα και δύσκολα.

Παρθένος-Κριός: Προετοιμασία

Είναι σημαντικό από τώρα να προετοιμαστεί αυτό το ζεύγος για ορισμένες αλλαγές, τις οποίες παρατηρεί στον τρόπο που εξωτερικεύει τις ανησυχίες του.

Δίδυμοι-Αιγόκερως: Χρειαζόμαστε ηρεμία

Κάποια ένταση μέσα στη σχέση των δύο ζωδίων είναι πολύ πιθανόν να προκύψεις και επικαλούμαστε την ωριμότητα των δύο ζωδίων.

Ζυγός-Σκορπιός: Λείπει η αρμονία

Τώρα υπάρχει αρκετή έλλειψη αρμονίας μέσα σε αυτό το ζεύγος. Είναι σημαντικό όμως να υπάρξει μία χαλαρότητα, που θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.

Ιχθείς-Ταύρος: Φαντασία

Η φαντασία χαρακτηρίζει αυτή τη στιγμή την σχέση των δύο ζωδίων, αν και είναι πολύ σημαντικό το να προχωρήσουν σε κινήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στ να δουν την πραγματικότητα μίας κατάστασης, αλλά χωρίς άγχος και εντάσεις.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.