Τα συνεχή εμπόδια στον έρωτα

Είναι πολύ σημαντικό να δούμε τις καταστάσεις και με ένα άλλο μάτι. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολο όσο θα ελπίζαμε. Η όψη του τετραγώνου μεταξύ του Ηλίου και του Κρόνου έρχεται επιθετικά να δημιουργήσει εντάσεις και να προκαλέσει αντιθέσεις, εγωισμούς, μελαγχολία, καθώς και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Πρόκειται για μία όψη που επηρεάζει από εχθές, αλλά δεν έχει σταματήσει να παίζει ρόλο στα αισθηματικά τεκταινόμενα. Δύναμη λοιπόν, αγαπημένα μας ζώδια, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς.
Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε πως τώρα αυτό το οποίο συμβαίνει δεν είναι απλές αλλαγές στην συμπεριφορά μας, καθώς αυτή η κατάσταση συνδυάζεται μαζί με δυσκολίες οι οποίες προκύπτουν στον αισθηματικό μας κόσμο. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να συνυπολογίσουμε. Βλέπουμε πως σε ορισμένες περιόδους αντιμετωπίζουμε ορισμένα συνεχή εμπόδια στον έρωτα. Δεν καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο δεν καταφέρνουμε να πετύχουμε τον στόχο μας ή το για ποιον λόγο πετυχαίνουμε έναν στόχο και τελικά αυτός δεν είναι εκείνο το οποίο τελικά ζητούσαμε.

Για να αντιμετωπίσουμε σε βάθος λοιπόν την επιρροή της όψης του τετραγώνου, αυτό το οποίο έχουμε να κάνουμε είναι το να δούμε εσωτερικά τις καταστάσεις, να μάθουμε τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάμε και να έχουμε το κουράγιο να πάρουμε και ορισμένες δύσκολες αποφάσεις. Ο έρωτας δεν είναι ένα εύκολο, ούτε ευχάριστο πεδίο της ζωής μας. Όμως, μπορούμε να το κάνουμε να γίνει κάτι πολύ πιο σημαντικό. Από εμάς εξαρτάται αυτό, στον μεγαλύτερο βαθμό.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.