Ω! να κι ο πρώην!

Και να μην είχαμε τον Ερμή ανάδρομο στον Κριό - που δίνει απότομες και κεραυνοβόλες συναντήσεις όπως ταριάζει στον Κριό αλλά με διάφορους πρώην, όπως ταιριάζει στον ανάδρομο Ερμή, πάλι θα έπρεπε να βάλουμε κάτω το θέμα "συνάντηση με τον πρώην" διότι είναι πάντα φλέγον. Αλλά τώρα, όπως και να το κάνουμε, είναι πιο φλέγον. Κάτι η άνοιξη που έρχεται, να την δηλαδή ήρθε ήδη, κάτι που έχουμε και Δία ανάδρομο στον Σκορπιό, άρα βαρύ κι ασήκωτο πάθος και λίγο εκδικητική διάθεση, θα παίξουν πολλές ανατροπές με πρώην. Ας είμαστε έτοιμες!
Prepare για καλό και για κακό

Άλλοι ετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου. Άλλοι για την βιβλική αρπαγή στους ουρανούς. Κάνουν σενάρια επιβίωσης και προσομοιώσεις καταστροφών. Να είσαι πάντα έτοιμη για το «συμβάν» - ειδικά τον πρώτο καιρό μετά τον χωρισμό που μάλλον θα σε νοιάζει και περισσότερο. Έχε πάντα στον νου σου ότι μπορεί να βρεθείτε κάπου, ακόμα περισσότερο αν συχνάζετε στα ίδια μέρη, ώστε να μην πέσεις από τα σύννεφα. Κάνε πως τον βλέπεις και ετοιμάσου. Αυτό έχει αξία αν σε νοιάζει βέβαια ο πρώην, άλλωστε έτσι κι αλλιώς για αυτήν την περίπτωση μιλάμε. Αν κάνεις πρόβες πώς θα ήταν να βρεθείτε, μπορεί να σε λυπηθεί ο εαυτός σου και να μην αρχίσεις να τραυλίζεις όταν – και αν – συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό.

Η σιωπή είναι χρυσός

Σε περίπτωση που βρεθείς με έναν άνθρωπο που σε νοιάζει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ακόμα, μην βιαστείς να πεις πόσο καλά περνάς, για την νέα σου δουλειά, για το ταίρι σου, για το πόσο ανανεώθηκες και όλα αυτά. Ένα χαμόγελο και λίγη σιωπή, θα τον κάνουν να νιώσει αυτός αμήχανος, αντί να φανεί ότι εσύ κατάπιες γλιστρίδα αυτοπεποίθησης.

Αν σου πει να πάτε επιτόπου για έναν καφέ;

Καλύτερα να το αποφύγεις. Μπορεί να θέλεις ως τρελή να τον δεις, αλλά αυτό το «ως τρελή» φαίνεται στο μάτι σου. πες ναι, αφού το θες, αλλά όχι άμεσα, δώστε ραντεβού. Να προλάβεις να διαχειριστείς την αγωνία και την ελπίδα και όλα αυτά τα ψυχοσωματικά που θα πάθεις. Φρόντισε δε όταν θα συναντηθείτε να μην δίνεις την εντύπωση ότι φόρεσες πρόχειρα την Άρτα και τα Γιάννενα για τα μάτια του μόνον. Αυτό δεν θα σου δώσει κανένα περιθώριο ελιγμών, θα φανείς αμέσως διαθέσιμη μέχρι εκεί που δεν πάει!

Κι αν δεν του κάνεις καμία εντύπωση;

Ε, τι είχαμε τι χάσαμε; Μάλλον αυτός χάνει. Δεν είναι ανάγκη να του δώσεις μεγαλύτερη αξία από αυτήν που (δεν) έχει…
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.