Φωτεινός έρωτας

Οι όψεις της Σελήνης για σήμερα έρχονται να δώσουν μία άλλη, πιο θετική πλευρά στην ημέρα. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με την Σελήνη δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις μας και ισορροπία, καθώς μέσα μας συναντάμε μία συναισθηματική αρμονία. Αυτό γίνεται βέβαια όχι από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά σταδιακά. Ταυτόχρονα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή καταφέρνει να χαλαρώσει κάπως ορισμένες καταστάσεις, να μας βοηθήσει να δούμε πιο θετικά την επικοινωνία μας. Ας δούμε τα ζεύγη ζωδίων.
Καρκίνος-Λέων: Ισορροπώντας

Μεγαλύτερη ισορροπία τώρα μέσα στη σχέση αυτού του ζεύγους,. Έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα πράγματα πολύ πιο συνολικά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι-Ταύρος: Έχοντας την αφορμή

Μπορεί αυτό το ζεύγος να βρει την αφορμή που ζητούσε ώστε να καταφέρει να αλλάξει ορισμένες καταστάσεις και να πλησιάσει ο ένας τον άλλον.

Παρθένος-Κριός: Πιο κοντά

Μπορεί κάποια απομάκρυνση να είχε νοιώσει αυτό το ζωδιακό ζεύγος. Τώρα όμως καταφέρνουν να έρθουν και οι δυο τους πιο κοντά, σε πιο θετικό κλίμα.

Ιχθείς-Ζυγός: Σπάζοντας την φόρμα

Μπορεί αυτό το ζεύγος τώρα να σπάσει την φόρμα και πολύ πιο άνετα να εξετάσει νέες καταστάσεις στον ερωτικό του τομέα.

Αιγόκερως-Σκορπιός: Προσοχή στην λεπτομέρεια

Και την λεπτομέρεια προσέχει τώρα αυτό το ζεύγος,. Χρειάζεται να αντιληφθεί την ανάγκη του να δημιουργηθεί περισσότερο βάθος στη σχέση του.

Τοξότης-Υδροχόος: Μεγαλύτερη κατανόηση

Μπορώντας με μεγαλύτερη ευκολία τα δύο ζώδια να δημιουργήσουν μία σχέση που βασίζεται επάνω στην κατανόηση, θα πάρουν μία ανάσα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.