Ματαιώνει τη φιέστα του ο Ηρακλής, λόγω της αλλαγής στον κανονισμό αδειοδότησης

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στον Ηρακλή, έπειτα από τη χθεσινή αλλαγή κανονισμών στη Super League, όσον αφορά το θέμα των ποινών αδειοδότησης. Μέσω ανακοίνωσής του, το ποδοσφαιρικό τμήμα του «γηραιού» ακυρώνει την προγραμματισμένη κυριακάτικη (06/05) φιέστα για την απονομή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στο σχετικό κείμενο τονίζεται ότι ο τίτλος που κέρδισε ο σύλλογος «είναι παντοτινό, αλλά και χαραγμένο μέσα του», ενώ στέλνει και το μήνυμα πως «ο Ηρακλής ήταν είναι και θα είναι ανένταχτος απέναντι σε λυκοφιλίες, σε ανιαρές συμμαχίες και σε κυκλώματα που ρήμαξαν το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο».

Aναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά και την χθεσινή απόφαση της Super League για την αλλαγή των ποινών του κανονισμού αδειοδοτήσεων και την στάση που κράτησαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στον ιστορικότερο Σύλλογο της Βορείου Ελλάδος τον Ηρακλή μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να ματαιώσει την απονομή στέψης του Πρωταθλητή από αντιπροσωπεία της ΕΠΟ.

Το πρωτάθλημα που κέρδισε ο Ηρακλής είναι παντοτινό αλλά και χαραγμένο μέσα του. Είναι αυτό της αξιοπρέπειας και της αυτονομίας, ένα αγαθό που φέτος του το παρείχε ο κόσμος του και μόνο, από το προσωπικό του υστέρημα.
Τα τρία αστέρια είναι οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον μας, αλλά να θυμάστε ότι ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί από που δεν έπεσε ποτέ πιο δυνατός και σίγουρα πιο σοφός από ποτέ. Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα είναι ανένταχτος απέναντι σε λυκοφιλίες, σε ανιαρές συμμαχίες και σε κυκλώματα που ρήμαξαν το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια».
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.