Αγαπάς ή νομίζεις;

Δεν είναι σπάνιο να νοιώθουμε κάπως περίεργα με τον εαυτό μας και να μην είμαστε σίγουρες αν τελικά έχουμε ερωτευθεί τον τύπο που μας γλυκοκοιτάζει και προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον μας. Βέβαια μπορεί να βγαίνουμε και με κάποιο άτομο που το συμπαθούσαμε στην αρχή και βρίσκαμε ενδιαφέρουσα την παρέα του, αλλά με τον καιρό να νοιώθουμε την έλλειψή του όταν δεν συναντιόμαστε. Σε κάθε περίπτωση το αν είμαστε ερωτευμένες ή όχι εξαρτάται από τις συναισθηματικές μας αντιδράσεις.
Δεν είναι σπάνιο να κάθεστε στο γραφείο σας και να είστε αφηρημένη και να φαντάζεστε τον εαυτό σας, μαζί με το άτομο που σας ενδιαφέρει ή να κάνετε κάποια σχέδια για το κοινό σας μέλλον.  Αν αυτό σας συμβαίνει ασφαλώς και ο έρωτας σας έχει χτυπήσει την πόρτα και με τον καιρό η φαντασία σας θα καλπάζει ακόμη περισσότερο. Δεν θα είναι λίγες οι στιγμές που θα αφαιρείστε και θα θυμόσαστε τις όμορφες στιγμές που περάσατε την προηγούμενη βραδιά, αλλά και το χαμόγελο που θα σχηματίζεται στα χείλη σας θα προδίδει τα αισθήματά σας.

Σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο είναι η αλλαγή της συμπεριφοράς μας με το ψυγείο. Μάλλον η όρεξή σας δεν θα είναι έντονη και θα αποφεύγετε το φαγητό, όχι τόσο συνειδητά, αλλά ενστικτωδώς, άλλωστε πλέον η προτεραιότητά σας θα είναι μια συνάντηση με το αντικείμενο του πόθου σας. Άλλωστε η αγωνία σας μέχρι να έρθει η ώρα για να βρεθείτε μεταξύ σας συνεχώς θα κορυφώνεται και θα επιθυμείτε να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας και να δείτε μπροστά σας τον καλό σας. Γενικά θα έχετε διάθεση να σπρώξετε τον χρόνο, θα σας φαίνονται τα δευτερόλεπτα σαν ολόκληρος αιώνας. Ένα άλλο βάσανο σαφώς και είναι το τηλέφωνο, κυρίως όταν ξέρετε ότι έχει δουλειά και θα σας πάρει μόλις τελειώσει. Τότε  ο χρόνος θα είναι σταματημένος γα εσάς και η διάθεσή σας χάλια, η στιγμή που θ ακούσετε τον ήχο του τηλεφώνου και θα δείτε το όνομά του βέβαια στην οθόνη, κυριολεκτικά θα σας αναστήσει.

Τελικά όταν η σκέψη σας δεν ξεκολλά από το άτομο αυτό δεν χρειάζεται μεγάλες αναλύσεις για να καταλάβετε ότι σίγουρα είστε ερωτευμένη μαζί του.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.