Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-5-2018

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ
Η σκέψη σας πια για τις ερωτικές σχέσεις, είναι σφαιρική και αυτό σίγουρα είναι ένα δείγμα της αισθηματικής σας ωρίμανσης. Έστω, και αν έχει γίνει με τον σκληρό τρόπο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Έχετε δηλώσει τις προθέσεις σας, σε αυτόν τον νέο άνθρωπο που έχει έρθει στην καθημερινότητα σας, για το τι θέλετε. Δώστε τώρα και τον απαιτούμενο χρόνο για να σας απαντήσει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ξεσκονίζετε τα αρχεία του μυαλού σας. Παλιοί γνώριμοι έχουν έρθει στο παρόν σας και σας δίνουν πυροτεχνήματα αγάπης. Σκεφτείτε τι θέλετε στο τώρα σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Οι διαφορές και οι λεκτικές κόντρες, με το ταίρι σας, σας έχουν κάνει και τους δύο πια, να βλέπετε τις μεγάλες σας διαφορές σαν προσωπικότητες. Ο χρόνος θα δείξει.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΛΕΩΝ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είστε μέσα σε μια καλή ψυχολογία που έχει προέλθει από την οικονομική σας ανάταση, και αυτό θα πρέπει πλέον να το προασπίσετε, από άτομα μην συμβατά με εσάς.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η δομή της ζωής σας, αυτήν την περίοδο, δεν μπορεί να επιτρέψει να έλθει ένας μεγάλος έρωτας. Είστε σε μια φάση που πρέπει να λύσετε πρώτα τα οικονομικά σας προβλήματα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΖΥΓΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ο σύντροφος σας, χρειάζεται και πρόκειται να σας ζητήσει κάποιες απαντήσεις. Πιθανόν και να ετοιμάζει για εσάς, και τον δεσμό σας, μια μεγάλη θετική αλλαγή.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Δεν σας έχουν πείσει τα λόγια, του πρώην σας…για να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία επανένωσης και μόνιμης σχέσης. Ίσως και κάτι ανάλογο να είχε συμβεί, και τότε!

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι φίλοι σας, έχουν κάποια γνωριμία να σας παρουσιάσουν. Ήδη με έμμεσο τρόπο σας το έχουν πει, και τις επόμενες ημέρες, να περιμένετε και την σχετική συνάντηση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην δίνετε και τόσο εύκολα τα συναισθήματα και τον εαυτό σας, σε άτομα που μόνο τώρα έχουν παρουσιαστεί στην ζωή σας. Κάντε κάποια ’τεστ΄ πρώτα!

 Ερωτική Τύχη: 9/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Δεν ταιριάζουν όλοι τελικά μεταξύ τους. Αυτό το έχετε καταλάβει για τα καλά, και τώρα ξέρετε που να ανοίγεστε και που να δίνετε τον χρόνο και την προσοχή σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Σε όλα τα θέματα που έχετε, καλό θα ήταν και να συμβουλευτείτε τον άνθρωπο σας, που έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Σίγουρα και τα άστρα, είναι θετικά για τους σκοπούς σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.