Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-5-2018

Κριός : Μην ξεχνάτε ποτέ, ότι όλες οι σχέσεις όλων των μορφών, θέλουν τον χρόνο τους για να χτιστούν. Και ακόμη περισσότερο, ότι θα πρέπει να ξανα – χτιστούν.
Ταύρος : Είσαστε αυτήν την εποχή οι περισσότεροι του ζωδίου, ελεύθεροι και με μια ανεβασμένη ψυχολογία. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, ίσως και κάτι φρέσκο να σας επισκεφτεί.

Δίδυμοι : Οι δυναμικές που υπάρχουν αυτήν την εποχή, στον αστρολογικό ουρανό, μπορούν να σας δώσουν λύσεις,  για όλα τα ζητήματα που σας έχουν προβληματίσει.

Καρκίνος : Δεν έχετε βρει ακόμη το σημείο ή την αιτία που κάνει τον άνθρωπο σας, να είναι μια κοντά και μια μακριά από εσάς. Πιθανόν και να μην είναι ακόμη έτοιμος, να σας κάνει αποκαλύψεις.

Λέων : Οι μέρες μέχρι και την νέα σελήνη, έχουν πολλές και διαφορετικές ανατροπές σε υποθέσεις χωρισμένων ζευγαριών. Εκπλήξεις, επικοινωνίες και συναντήσεις.

Παρθένος : Το ταίρι σας δεν έχει ακόμη τις προδιαγραφές στην ζωή του, για να επισημοποιήσει την σχέση σας. Από το Καλοκαίρι, κάποια πράματα θα καλυτερέψουν.

Ζυγός : Μην φοβάστε να ερωτευτείτε και πάλι τον ίδιο άνθρωπο. Οι καταστάσεις και οι αντιλήψεις αλλάζουν, και φυσικά όλα μπορούν να διορθωθούν.

Σκορπιός : Ευνοούνται περισσότερο οι ελεύθεροι αυτήν την εποχή, για να κάνουν πολλά περισσότερα πράματα για την εργασία και την προσωπική τους ανάπτυξη.

Τοξότης : Μην ξοδεύετε την ώρα σας, για να πείσετε ένα πρώην σύντροφο σας, να σας μιλήσει ή για να συναντηθείτε. Είναι δείγμα παθητικότητας.

Αιγόκερως : Μια σχέση έχει ενδιαφέρον και μέλλον, ότι μπορεί να σας δώσει μια νέα πνοή και όχι να σας κρατά εμμονικά πίσω, από τις προσωπικές σας δημιουργίες.

Υδροχόος : Στην ερωτική σας ζωή, αυτό το διάστημα υπάρχει υπερ-προσφορά νέων ατόμων. Εσείς διαλέξτε με σύνεση το επόμενο ταίρι σας.

Ιχθείς : Αν και μέσα στην σχέση σας είστε αρκετά κτητικοί, το ταίρι σας δεν αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένο και σας το λέει. Μια κουβέντα θα έλυνε απορίες σίγουρα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.