Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει έναν νεαρό άνδρα να σκαρφαλώνει σε δευτερόλεπτα τέσσερις ορόφους για να σώσει ένα 4χρονο αγοράκι το οποίο κρέμεται στο κενό.

Το περιστατικό συνέβη χθες, Σάββατο, στην οδό Marx Dormoy, στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το αγοράκι κρέμεται από την άκρη του μπαλκονιού ενώ κάποιοι από το πλήθος επιχειρούν να σκαρφαλώσουν στα μπαλκόνια για να το σώσουν.

Ο μόνος που το καταφέρνει είναι ένας νεαρός άντρας (που σύμφωνα με μερικά δημοσιεύματα πρόκειται για μετανάστη από το Μάλι), που μέσα σε σχεδόν 30 δευτερόλεπτα ανεβαίνει στο διαμέρισμα και αρπάζει το παιδί από το χέρι.Στο βίντεο διακρίνεται και ένας γείτονας ο οποίος επιχειρεί να φτάσει το μικρό αγόρι. Με βάση αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μίλησε στην Le Parisien ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται αφού ανάμεσά στον ίδιο και στον 4χρονο υπάρχει ένα χώρισμα και ένα κενό και κατά συνέπεια δε μπορεί να το φτάσει με ασφάλεια.

Η γαλλική εφημερίδα επισημαίνει πως ο πατέρας του παιδιού, ένας 36χρονος αγνώστων λοιπών στοιχείων, είχε αφήσει το παιδί μόνο του και είχε πάει για ψώνια. «Τουλάχιστον αυτό φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον έθεσαν υπό κράτηση» επισημαίνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «Le Parisien».

Το παιδί έχει ήδη δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα η οποία έχει αρχίσει εναντίον του πατέρα του με την κατηγορία της αμέλειας.

Τόσο ο «ήρωας της ημέρας» όσο και το παιδί γλίτωσαν από την εν λόγω περιπέτεια με μικροτραυματισμούς.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.