Συνελήφθη 39χρονος για ανθρωποκτονία στην Πάτρα το 2010

Συνελήφθη ένας 39χρονος από τη Βουλγαρία που εμπλέκεται στη δολοφονία ενός 53χρονου στην Πάτρα τον Νοέμβριο του 2010, ενώ κατηγορείται και για ληστεία στη Λάρισα το 2016.

Τα ξημερώματα της 23ης Νοεμβρίου του 2010 τρία άτομα περίμεναν σε πυλωτή σπιτιού στην Πάτρα τον 53χρονο και στη συνέχεια τον οδήγησαν με τη βία στο εσωτερικό του σπιτιού του, απ΄ όπου αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε αγρόκτημα δίπλα από το σπίτι του, όπου τον σκότωσαν χτυπώντας τον με οικοδομικά εργαλεία.

Για την υπόθεση αυτή οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρώ υπέβαλαν συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό στην ανακρίτρια Πατρών, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 39χρονου, για συμμετοχή του στην υπόθεση.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί το 2017 στη Βουλγαρία, με διεθνές ένταλμα σύλληψης, 36χρονη Βουλγάρα η οποία, μετά την έκδοσή της στην Ελλάδα, προφυλακίστηκε.

Ο 39χρονος συνελήφθη στις 18 Μαΐου στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Κέντρου Επαφής Προμαχώνα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε, ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λάρισας για διάπραξη ληστείας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, που είχε γίνει το 2016 στην Λάρισα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, όπου αφού ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία για την εμπλοκή στην ληστεία, θα μεταχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και της ληστείας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.