Ερωτοσκόπιο 31-5-2018

Το αστρολογικό κοντέρ, γράφει…έναρξη Καλοκαιριού και όλα τα ζώδια είναι ήδη μέσα σε μια ανεβασμένη ψυχολογία.
Ερωτικές σχέσεις που δεν ευδοκίμησαν θα λήξουν οριστικά, οικονομικά που έχουν καθυστερήσει θα κάνουν την ξαφνική τους εμφάνιση, αλλά και οι εσώτερες ευχές θα εισακουστούν.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα κάνουν αρκετές νέες γνωριμίες – φιλίες μέσα στον νέο μήνα. Οι Κριοί ξέρουν κάποιο μυστικό μεγάλο του ανθρώπου τους, που θέλουν άμεσα να το συζητήσουν μαζί του. Οι Ζυγοί, έχουν δεχτεί τα ερωτικά βέλη κάποιου φίλου τους. Οι Καρκίνοι, αδειάζουν το μυαλό τους, από τα παλιά για να χωρέσουν τα καινούργια. Οι Αιγόκεροι, θα βρεθούν ανάμεσα σε ερωτικές προτάσεις, που θα τους αρέσουν!

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δεν θα δώσουν καμία δεύτερη ευκαιρία, για να ξανα-πληγωθούν ερωτικά. Οι Δίδυμοι έχουν αποφασίσει για μια πιο μόνιμη δέσμευση με τον άνθρωπο τους. Οι Τοξότες, δεν έχουν ακόμη δει τις μεγάλες αλλαγές, από το ταίρι τους. Οι Παρθένοι, ζητούν και ακόμη δεν έχουν λάβει πράξεις αγάπης. Οι Ιχθείς θα μείνουν μόνοι, μέχρι κάτι αξιόλογο να βρεθεί στον δρόμο τους.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δεν έχουν ακόμη αποφασίσει που θα καταλύσουν φέτος για τις διακοπές τους! Οι Υδροχόοι που παλεύουν με κάποια μελαγχολία, απλά θα την ξεπεράσουν. Οι Λέοντες δηλώνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα, για τους έρωτες που προκαλούν. Οι Ταύροι, δεν θα κάνουν σίγουρα το πρώτο βήμα, για μια επανένωση. Οι Σκορπιοί, θα πεισθούν να κάνουν ένα μεγάλο επαγγελματικό ταξίδι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.