Αποτέλεσμα εικόνας για Αστρολογική Ερωτική ΤαρώΚΡΙΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ
Κάντε μια ακόμη πιο μεγάλη προσπάθεια, για να τελειώσετε  με κάποια ζητήματα οικονομικών, που σας έχουν γίνει και το μόνιμο εμπόδιο με τον άνθρωπο σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η αγάπη είναι υποκειμενική. Άλλα ζητάτε εσείς… και άλλα δίνετε. Μια καινούργια σχέση, όπως αυτήν που έχετε τώρα, θέλει παρατήρηση και όχι επιμονή.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ :  ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Οι προσφορές από τα οικονομικά, τον άνθρωπο σας και τους αγαπημένους σας φίλους, είναι πολλές, που θα κάνουν το κέφι σας να πιάσει ουρανό.

Ερωτική Τύχη: 0910

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην θυμώνετε με τα λάθη που κάνει ο άνθρωπος σας. Μπορεί να χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να μπορέσει να εγκλιματιστεί, στα δικά σας μέτρα -περιβάλλοντα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μια παράξενη είδηση, θα έχετε από μια πιο παλιά σας αισθηματική γνωριμία. Σας ψάχνει και πάλι. Μάλλον θέλει να της δώσετε μια ακόμη ευκαιρία.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οι επανασυνδέσεις, δεν γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Στην δική σας μοναδική περίπτωση θα έχετε πλησιάσματα, προτάσεις και δώρα που θα γοητεύσουν την καρδιά σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Σε αυτή την σχέση – γάμο, όλα πρέπει να περνάνε μέσα από τα χέρια σας. Πάντα έτσι ήταν, απλά τώρα αυτό αθροιστικά σας έχει κουράσει.  Εξηγήστε το στον άνθρωπο σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Με το αυστηρό σας τρόπο έχετε εντοπίσει,  τα όποια προβλήματα –παραλείψεις, που έρχονται από τον άνθρωπο σας,  που έχει και αυτός πολλές αδυναμίες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Η βιασύνη σας, έχει προκαλέσει τον θυμό του ταιριού σας. Το θέμα σας είναι να κάνετε μια επίσημη δέσμευση, για να κλείσουν στόματα να σας μιλούν και να σας σχολιάζουν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Πολλά τα ερωτικά κεράσματα, που έρχονται προς εσάς αυτό το διάστημα, και μάλλον έχετε χαθεί σε αυτό το νέο σπόρτ. Απολαύστε το, μέσα από ασφαλείς δράσεις

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Οι πραγματικές σας ανάγκες, είναι γύρω από τα οικονομικά σας και όχι γύρω από φλερτ και καταστάσεις, που μόνο σας γεμίζουν προσωρινά την ώρα.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Οι συνεργάτες σας και το επάγγελμα σας, έχουν απαιτήσεις από εσάς και για όλο το επόμενο διάστημα. Ανταποκριθείτε και το αποτέλεσμα, θα σας ευχαριστήσει.

Ερωτική Τύχη: 8/10
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.