Ερωτοσκόπιο 30-5-2018

Τέλος Μαΐου στα προσεχώς…και όλα δείχνουν πολύ ευοίωνα σε υποθέσεις οικονομικών και αισθημάτων.
Το παρελθόν σε όλες του τις μορφές έχει ξεχαστεί, και το μόνο που έχει πια απομείνει είναι η γνώση από το τι το κάθε ζώδιο, θα πρέπει να αποφεύγει.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα ακούσουν κάποια πράματα για έναν πρώην σύντροφο τους, που θα τους δυσαρεστήσουν. Οι Κριοί, έχουν πάρει αποφάσεις δέσμευσης, για μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες. Οι Ζυγοί, ετοιμάζονται για ένα μεγάλο ταξίδι, που θα τους βάλει στο κλίμα του Καλοκαιριού. Οι Καρκίνοι, θα ξεκινήσουν και πάλι τις επικοινωνίες, με μια πρώην τους ερωτική υπόθεση. Οι Αιγόκεροι, δηλώνουν άγνοια γύρω από επανασυνδέσεις.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ξέρουν που πρέπει να εστιάσουν, για να αυξήσουν τα οικονομικά τους. Οι Δίδυμοι, έχουν μπλέξει ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, και όχι με μεγάλη επιτυχία. Οι Παρθένοι, αγαπούν τόσο πολύ τον άνθρωπο τους, που θα κάνουν για αυτόν μεγάλες θυσίες. Οι Ιχθείς, δεν έχουν την πολυτέλεια για νέες και επιφανειακές γνωριμίες.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θα ξεχαστούν ευχάριστα μέσα στα νέα τους χόμπυ. Οι Υδροχόοι, πρέπει να βρουν ποιον θα εμπιστευτούν σε υποθέσεις εργασίας. Οι Λέοντες, είναι επηρεασμένοι ακόμη από μια παλιότερη ερωτική τους απογοήτευση. Οι Ταύροι, διανύουν μια άκρως συναισθηματική εποχή. Οι Σκορπιοί, έχουν βάλει στο στόχαστρο, μια νέα γνωριμία!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.