Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 30-5-2018

Σελήνη σε κενή πορεία από τα μεσάνυχτα έως τις 7:15
Είναι κάπως προβληματική μέρα, κυρίως σε ό,τι αφορά στις επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους, διότι τόσο εσείς, όσο και εκείνοι καταλαμβάνεστε σήμερα από μια υπερευαισθησία που σας αποπροσανατολίζει. 

Σελήνη τετράγωνο Ποσειδώνας (8:26)

Η συναισθηματική κατάπτωση που νιώθετε δεν σας επιτρέπει να σκέφτεστε καθαρά, γεγονός που προκαλεί απογοητεύσεις, ωστόσο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτή η όψη να μην σας επηρεάσει ψυχολογικά και πνευματικά, αλλά σωματικά, δίνοντας σας την αίσθηση της κόπωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 9:30 μέχρι τα μεσάνυχτα

Υπομονή και όνειρα, καθώς η μέρα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Αποφύγετε σήμερα να ασχοληθείτε με σημαντικές υποχρεώσεις ή να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, διότι είναι πολύ πιθανό να μην έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αύριο είναι μία καλύτερη μέρα.

   Η επιρροή του τετραγώνου Σελήνης-Ποσειδώνα αφορά: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στη 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η επιρροή του τετραγώνου Σελήνης-Ποσειδώνα εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.