Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-5-2018


ΚΡΙΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ
Μόνο δικαιολογίες και εμπόδια τελικά εισπράττετε από τον σύντροφο σας, γύρω από τις προτάσεις που κατά καιρούς κάνετε, για μια επισημοποίηση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Κάθε κίνηση – έργο – λόγος σας, θα στεφθεί με επιτυχία. Κάποιοι θα το εξαργυρώσουν σε χρήμα, και κάποιοι άλλοι θα το λάβουν μέσα από μια πρόταση γάμου!

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είσαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην εργασία σας, και θέλετε μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, να φέρετε και τα οικονομικά σας σε μια ισορροπία – ασφάλεια.

Ερωτική Τύχη: 0910

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Κλείστε άμεσα όλες τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Είτε είναι ερωτικά θέματα αδιέξοδα, είτε είναι οικονομικά ζητήματα, που πρέπει να φύγουν από τον δρόμο σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Η ασυνεννοησία, που υπάρχει μέσα στην σχέση σας, δεν μπορεί να συνεχιστεί και για τον νέο μήνα. Οι συζητήσεις, θα πρέπει να μπουν σε μια άλλη  βάση.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Αν θέλετε και ζητάτε να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, θα πρέπει σε ηθικό επίπεδο, να σφραγίσετε τις πόρτες των παλιών, που κατά καιρούς σας ψάχνουν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είσαστε σε μια φάση προσωπικής ανασυγκρότησης σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Το Καλοκαίρι θα σας δώσει πολλά στον έρωτα, που τα παλιά θα ξεχαστούν.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Μην προσπαθείτε να πείσετε κανέναν για αυτά που θέλετε και πιστεύετε. Αν κάποιος επιθυμεί να σας πλησιάσει, ας το κάνει αυτοβούλως.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από τα παλιά, που μόνο σας ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια. Ο Ιούνιος, πρέπει να είναι για εσάς, ένας διαφορετικός μήνας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Τα ερωτικά σας βιώματα δεν είναι και τα καλύτερα και μάλλον υπάρχει η επιθυμία σας, να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, που δεν θα σας βαραίνει.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΟΧΤΩ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, με το να απομακρύνετε τους τρίτους από την μεταξύ σας καθημερινότητα. Σίγουρα θα δείτε μεγάλες και καλές αλλαγές.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φίλους σας, με περισσότερη αυστηρότητα καθώς έχουν αρχίσει να σας μιλούν – σχολιάζουν, για την ιδιαίτερη ερωτική σας ζωή.

Ερωτική Τύχη: 8/10
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.